Pirmdiena, 20.maijs

redeem Salvis, Selva, Venta

arrow_right_alt Sports \ Ziemas sports

Siguldā varēs satikt labākos bobsleja, kamaniņu un skeletona braucējus

17. martā no plkst.12.00 Siguldas Bobsleja un kamaniņu trasē notiks Latvijas čempionāts bobslejā un Latvijas čempionāts kamaniņu sportā divvietīgām ekipāžām. Pasākumu atklās Latvijas Bobsleja federācijas un Latvijas Kamaniņu sporta federācijas vadība, kā arī Siguldas novada Domes priekšsēdētājs Uģis Mitrevics.

Plkst.12.15 paredzēts pirmais brauciens Latvijas čempionātā kamaniņu sportā divvietīgām ekipāžām - Andris Šics / Juris Šics, Oskars Gudramovičs / Pēteris Kalniņš, Andrejs Bērze / Uldis Logins, Kristaps Bērze /Toms Mežotnis, Kristens Putins / Imants Marcinkēvičs. Savukārt plkst.12.30 notiks pirmais brauciens Latvijas čempionātā bobslejā divnieku kamanām. Pauzēs starp braucieniem dalībniekus un skatītājus priecēs grupa "Colt".

Plkst.13.10 skatītāji varēs vērot skeletonistu - Martina un Tomasa Dukuru un slidu meistaru Armanda Tripāna un Viestura Rauzas paraugdemonstrējumus.

Plkst.13.20 notiks otrie braucieni Latvijas čempionātā kamaniņu sportā divvietīgām ekipāžām un Latvijas čempionātā bobslejā divnieku kamanām. Muzikālajā pauzē spēlēs DJ Andris Jurga un grupa "Colt".

Plkst.14.20 sāksies aizraujošie stafetes braucieni kamaniņām, bobslejam un skeletonam, kuros spēkiem mērosies divas komandas, kas būs izveidotas no Latvijas labākajiem sportistiem. Savukārt plkst.14.45 notiks sportistu un atbalstītāju godināšana, un uzvarētāju apbalvošana.

Pēcpusdienā, ap plkst.15.30 notiks konkurss, kura balvas būs vizināšanās ar bobsleja kamanām un vučko, bet apmeklētājus turpinās izklaidēt mūzika un dažādas akcijas.