Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Sports \ Ziemas sports

Olimpiādes 13.dienā startē kalnu slēpotāja Fimbauere

© Scanpix

Vankūveras olimpisko spēļu 13.sacensību dienā no Latvijas sportistiem ceturtdien starts plānots kalnu slēpotājai Lienei Fimbauerei, kurai beidzot plānots noslēgt milzu slaloma sacensības.

Sākotnēji bija plānots, ka Latvijas sportisti šajā dienā nestartēs, tomēr trešdien nelabvēlīgo laika apstākļu dēļ tika atcelts milzu slaloma sacensību otrais brauciens un Fimbauerei nāksies doties trasē.

Plānots, ka sacensības sāksies plkst.19.30 pēc Latvijas laika.

Pēc pirmā brauciena vadībā atrodas Austrijas sportiste Elizabete Gērgla, bet Fimbauere ieņem 58.vietu 68 distanci veikušo dalībnieču konkurencē.

Kopā šodien plānots sadalīt sešus medaļu komplektus. Bez kalnu slēpošanas milzu slaloma sievietēm, medaļu ieguvējus noskaidros arī distanču slēpošanas 4x5 kilometru stafetē vīriešiem, ziemeļu divcīņas individuālajās sacensībās ar lēcieniem no lielā tramplīna, hokejā sievietēm, kā arī daiļslidošanā sievietēm un un frīstaila akrobātikā vīriešiem.

Jau ziņots, ka Latvijas sportisti līdz šim Olimpiādē izcīnījuši divas sudraba godalgas - kamaniņu braucēji Andris un Juris Šici bija otrie divnieku sacensībās, bet skeletonā otro vietu izcīnīja Martins Dukurs.