Pirmajā Latvijas hokeja izlases mačā nespēlēs Muštukovs

Latvijas hokeja valstsvienības pirmajā mačā Vankūveras olimpisko spēļu turnīrā ar Krieviju malā paliks trešais vārtsargs Ervīns Muštukovs, aģentūru LETA informēja Latvijas Hokeja federācijas (LHF) preses sekretāre Vita Ļebedeva.

Līdz ar to pamatvārtsargs būs Edgars Masaļskis, bet viņa dublieris - Sergejs Naumovs.

Tāpat paredzams, ka pirmo maču uzsāks maiņa, kurā spēlē Aleksandrs Ņiživijs, Herberts Vasiļjevs, Mārtiņš Cipulis, Arvīds Reķis un Georgijs Pujacs.

Savukārt pēc tam laukumā dosies Mārtiņa Karsuma, Jāņa Sprukta, Ģirta Ankipāna, Kārļa Skrastiņa un Krišjāņa Rēdliha maiņa.

Kā ziņots, pēdējās divās maiņās ir Aleksejs Širokovs, Miķelis Rēdlihs, Rodrigo Laviņš un Guntis Galviņš, kā arī Armands Bērziņš, Gints Meija, Kaspars Daugaviņš, Kristaps Sotnieks un Oskars Bārtulis.

Kā ziņots, Latvijas izlase pirmo maču Vankūveras olimpiskajās spēlēs aizvadīs 17.februāra rītā pēc Latvijas laika, kad tiksies ar Krieviju.

Šī Latvijas valstsvienībai būs 300.spēle pēc neatkarības atjaunošanas un tā tiks aizvadīta gaišajos formas kreklos.

Pārējos apakšgrupas mačos Latvijas izlase tiksies ar Čehijas un Slovākijas valstsvienībām.

Sports

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempionvienības Bostonas "Celtics" latviešu basketbolists Kristaps Porziņģis ir optimistiski noskaņots par atlabšanas procesu pēc operācijas, otrdien "Celtics" mediju dienā teica sportists.

Svarīgākais