Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Sports \ Teniss

Marcinkēviča sasniedz Indijā notiekošā W25 sērijas turnīra ceturtdaļfinālu

© Dmitrijs Suļžics/F64 Photo Agency

Latvijas trešā rakete sieviešu tenisā Diāna Marcinkēviča ceturtdien sasniedza Indijā notiekošā Starptautiskās Tenisa federācijas (ITF) Pasaules tūres Džodhpuras W25 sērijas vienspēļu turnīra trešo kārtu jeb ceturtdaļfinālu.

Pasaules ranga 278. vietas īpašniece Marcinkēviča, kura šajā turnīrā izlikta ar otro numuru, otrās kārtas mačā ar rezultātu 6-3, 6-1 pārspēja serbieti Bojanu Markinoviču, kura rangā nav atrodama.

Par ceturtdaļfināla sasniegšanu Marcinkēviča nopelnījusi deviņus WTA ranga punktus.

Jau ziņots, ka pirmās kārtas cīņā viņa pārliecinoši ar rezultātu 6-3, 6-3 uzvarēja kvalifikāciju pārvarējušo Šveices pārstāvi Lulu Sunu, kura WTA rangā atrodama 558. vietā.

Veiksmīgi Marcinkēvičai sākušās arī dubultspēļu sacensības, kur viņa pārī ar japānieti Hiroko Kuvatu pirmajā kārtā ar 6-0, 6-2 sagrāva ar īpašo ielūgumu startējušās mājinieces Faratu Alēnu Kamaru/Ajuši Tanvaru. Par ceturtdaļfināla sasniegšanu Marcinkēviča saņēmusi deviņus dubultspēļu ranga punktus, bet nākamajā kārtā ar trešo numuru izliktais Latvijas un Japānas duets tiksies ar Mihaelu Džakoviču no Serbijas un itālieti Verenu Melisu.