Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Sports \ Teniss

VIDEO: Paskat, Aļona Ostapenko māk arī futbola trikus!

© Dmitrijs Suļžics, F64 Photo Agency

Šodien sākas Vimbldonas turnīrs, kur piedalīsies mūsu spēcīgākie tenisisti - Aļona Ostapenko, Anastasija Sevastova un Ernsts Gulbis.

Sieviešu tenisa asociācija publicējusi video, kurā Ostapenko cenšas parādīt, ka labi pārvalda arī futbola trikus. Kā nekā sākušās izšķirošās cīņas arī Pasaules kausā futbolā.

Aļona Ostapenko Vimbldonā ir mūsu galvenā cerība ne vien tāpēc, ka ir Latvijas labākā tenisiste, bet arī tāpēc, ka viņai zālāja segums ir visvairāk piemērots.

Ostapenko pēc lielā "French Open" fiasko Vimbldonā ir pateicīga izloze, lai 1. kārtā uzvarētu, pat nespēlējot savu labāko tenisu, jo viņai tiksies ar 23 gadus veco Keitiju Danu (#217), kura rangā vēl nav spējusi tikt līdz Top 200 un WTA līmenī nospēlējusi tikai divus mačus (0-2). Danai otrdien gaidāmais mačs pret Ostapenko būs "Grand Slam" debija.

Pieņemot, ka Ostapenko pārvarēs 1. kārtu, otrajā mačā viņa noteikti vēlētos spēlēt ar vēl vienu mājinieci Hezeres Vatsones personā, nevis ar bijušo pusfinālisti Kirstenu Flipkensu, kurai ir ļoti kaitinošs spēles stils, spējot Ostapenko ātri izsist no sliedēm. Aļona beļģietei zaudējusi visos trīs mačos.