Nolans: "Vēl nekas nav beidzies..."

"Nesaku, ka komanda necīnījās, taču bija lietas, kas neizdevās," pēc piedzīvotā zaudējuma pasaules čempionātā pret Norvēģiju (0:3) atzina Latvijas izlases galvenais treneris Teds Nolans, norādot, ka vēl nekas nav beidzies un jāturpina cīņa par ceturtdaļfinālu.

"Norvēģi labi sāka spēli, bet mēs uz to nespējām sekmīgi atbildēt – neslidojām tikpat ātri kā viņi, nepieņēmām lēmumus tikpat ātri, bet pēc tam viņiem paveicās ar vārtu guvumu, kas mūs nedaudz salauza," sacīja Teds Nolans. "Spēlētājiem jācīnās smagāk, ko viņi šodien nedarīja. Nav nozīmes tam vai spēlējam pusdienlaikā vai pusnaktī, spēles laiks nevar būt par iemeslu attaisnojumam. Attaisnojumi ir tiem cilvēkiem, kuri tādus meklē."

"Iespējams, ka no zaudējumiem var iemācīties nekā no uzvarām," piebilda Nolans. "Viens ir skaidrs – jābūt gataviem jebkurai spēlei. Es nesaku, ka mēs necīnījāmies un nestrādājām. Mēs to darījām, taču ne viss izdevās. "

"Pret Krieviju un Čehiju aizvadījām labas spēles, lai arī neuzvarējām. Itāliju pieveicām, taču pats sniegums nebija tik labs. Mums ir bijuši kāpumi un kritumi, taču jāmācās spēlēt vienā līmenī, neatkarīgi no tā, kas mums nāk pretī. Tā ir daļa no izaugsmes un attīstības. Trenera iespējas ir tādas, kādas tās ir, laukumā lēmumus spēlētājiem jāpieņem patstāvīgi," uzsvēra treneris. "Vēl mums ir divas spēles [pret Dāniju un Zviedriju], nekas nav beidzies, mums ir izredzes [tikt ceturtdaļfinālā]. Centīsimies nākamajā mačā būt labāki."

Svarīgākais