"Arēnā Rīga" būs apskatāma Latvijas hokeja vēsture

Nesenā pagātnē, 4.decembrī, "Arēnā Rīga", kad uz ledus veterānu spēlē Latvija - Krievija spēkiem mērojās tādas hokeja leģendas kā Balderis un Bobrovs, tika atklāta Latvijas hokeja vēsturei veltīta ekspozīcija.

Tagad, tuvojoties hokeja pavasarim un pirmajām pārbaudes spēlēm, "Arēna Rīga" sagatavojusi patīkamu pārsteigumu hokeja līdzjutējiem! Hokeja vēstures ekspozīcija "Arēna Rīga" 3. stāvā papildināta ar Latvijas izlases, U18 un U20 izlases, kā arī sieviešu hokeja izlases skaistākajiem momentiem un to aprakstiem.

Ekspozīcija ietver vēsturisku atskatu uz 80 gados hokejā piedzīvoto - smags darbs, entuziasms, neticamas uzvaras un rūgtus zaudējumus. No pašiem pirmajiem Latvijas hokeja soļiem līdz "Dinamo Rīga" iekļūšanai A grupā, leģendārā Viktora Tihonova vadībā.

Tuvojoties hokeja pavasarim un pirmajām pārbaudes spēlēm, "Arēna Rīga" sagatavojusi patīkamu pārsteigumu hokeja līdzjutējiem! Hokeja vēstures ekspozīcija "Arēna Rīga" 3. stāvā papildināta ar Latvijas izlases, U18 un U20 izlases, kā arī sieviešu hokeja izlases skaistākajiem momentiem un to aprakstiem.

Ekspozīcija ir interesants uzskates materiāls, kas vienkopus ietver gan svarīgākos hokeja vēstures faktus, gan fotoattēlus no spilgtākajiem mirkļiem, kas pozitīvi iespiedušies atmiņā katram hokeja līdzjutējam.

Aprīlī, gatavojoties Pasaules čempionātam hokejā, Latvijas izlase "Arēnā Rīga" 6.aprīlī un 7.aprīlī aizvadīs pārbaudes spēles ar Dāniju, 20.aprīlī un 21.aprīlī - ar Krieviju, 30.aprīlī un 1.maijā - ar Franciju.

Atbalsti Latvijas izlasi un iepazīsti hokeja vēsturi "Arēna Rīga" 3.stāvā!

Sports

Parīzes olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīrā Rīgā 24 stundu laikā Latvijas basketbola izlases līdzjutēji “noķēra” pērnā Pasaules kausa sajūtu, ka mūsu valstsvienība ir viena no labākajām pasaulē, bet jau nākamajā cīņā pret pieticīgajām Filipīnām gandrīz piedzīvoja sirdstrieku. Tomēr latvieši turpina cīņu par olimpisko sapni. Ja sekos divas uzvaras brīvdienās, sapnis kļūs par realitāti. Bažas rada izlases pamata saspēles vadītāja Artūra Žagara savainojums. Vēl nav zināms, vai viņš varēs palīdzēt izšķirošajās cīņās.

Svarīgākais