Daugaviņš: "Pretiniekiem jāsāk baidīties"

© Scanpix

„Lepojos, ka mums izdevās parādīt raksturu,” pēc uzvaras pār Mančestras „Monarch” vienību Kaldera kausa izcīņas pirmās kārtas piektajā spēlē atzina Binghemtonas „Senators” latviešu hokejists Kaspars Daugaviņš.

Jau ziņojām, ka pateicoties latviešu uzbrucēja Kaspara Daugaviņa papildlaikā gūtiem vārtiem, Binghemtonas „Senators” ar 5:4 savās mājās pieveica Mančestras „Monarch” komandu, turpinot cīņu par Kaldera kausu.

Uzvaras vārtu guvējs pēc mača neslēpa gandarījumu, ka komanda parādījusi raksturu. „Joprojām esam dzīvi, vēl vienu dienu. Lepojos, ka mums izdevās parādīt raksturu. Visu gadu esam smagi cīnījušies un arī šodien pierādījām, ka varam cīnīties ar visām komandām. Jāparāda tik maksimums uz ko esam spējīgi,” pauda Daugaviņž.

„Senators” komanda šobrīd ir iedzinējos (2-3), sestā spēle jau rīt Mančestrā. „Domāju, ka viņiem („Monarch” hokejistiem) jāsāk baidīties,” uzskata Latvijas hokejists. Ja būs nepieciešams, arī septītais mačs notiks „Monarchs” laukumā sestdien.

Lieliski sērijas piekto maču aizvadīja arī „Senators” vārtsargs Robins Leners, atvairot 30 pretinieku metienu. Viņš pēc mača uzsvēra, ka komanda cīnījusies līdz galam un nav padevusies līdz pat pēdējai mača sekundei. „Lieliska spēle! Mēs turpinājām cīnīties un nepadevāmies līdz pat pēdējam brīdim. Tas raksturo mūsu komandu, šī ir liela uzvara,” uzskata Leners.