Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Sports \ Hokejs

Arestē hokejistu pēc šausminošā incidenta spēles laukumā

© Scanpix

Aizdomās par netīšu slepkavību saistībā ar hokejista Adama Džonsona nāvi, kuram spēles laikā tika pārgriezts kakls, ir arestēts kāds vīrietis, ziņo TV3.lv, atsaucoties uz BBC.

Policija paziņoja, ka detektīvi otrdien arestēja aizdomās turamo - arī hokejistu, piebilstot, ka viņš joprojām atrodas apcietinājumā.

Jau ziņojām, ka Lielbritānijas hokeja līgas (EIHL) Izaicinājuma kausa spēlē ar Šefīldas "Steelers" 35.minūtē pretinieku hokejists ar slidu trāpīja Džonsonam pa kaklu. Džonsonam tika sniegta neatliekamā medicīniskā palīdzība un viņš tika nogādāts slimnīcā, raksta aģentūra LETA.

""Panthers" un Šefīldas "Steelers" spēle 8000 skatītāju klātbūtnē tika pārtraukta otrajā trešdaļā. 29 gadus vecajam Džonsonam pirmo palīdzību uz ledus sniedza paramediķi un ātrā palīdzība cietušo vēlāk nogādāja slimnīcā Šefīldā, kur viņš nomira", vēsta LSM.lv

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) Džonsons Pitsburgas "Penguins" komandā aizvadīja kopumā 13 spēles, lielākoties spēlējot fārmklubā Vilksbāres/Skrentonas "Penguins". "Penguins" sistēmā viņš spēlēja kopā ar Latvijas uzbrucēju Teodoru Bļugeru.