Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Sports \ Hokejs

Rīgas "Dinamo" komandu papildina aizsargs Tonijs Sunds

© EPA/SCANPIX/LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubu Rīgas "Dinamo" papildinājis 25 gadus vecais somu aizsargs Tonijs Sunds, informē "Dinamo" vienība savā tīmekļa vietnē.

Komandai pievienojies aizsargs iepriekšējo sezonu aizvadīja Somijas augstākās līgas komandā Turku TPS.

2019./2020.gada sezonā aizsargs TPS rindās pamatturnīrā aizvadīja 50 spēles, kurās guva četrus vārtus un 11 reizes rezultatīvi piespēlēja.

Sunds dzimis 1995.gada 4.augustā Somijas pilsētā Pedersērē. Līdzšinējo karjeru aizsargs pavadījis Somijā, spēlējot gan augstākajā līgā, gan pēc ranga otrajā "Mestis" līgā.

NHL tiesības uz aizsargu pieder Sanhose "Sharks" vienībai.

Jau ziņots, ka pēc Covid-19 konstatēšanas gan Rīgas "Dinamo", gan Ņižņijnovgorodas "Torpedo" komandā uz nenoteiktu laiku pārcelta otrdien plānotā spēle Rīgā.

Iepriekš Covid-19 saslimšanas dēļ pretinieku komandās tika pārceltas Rīgas "Dinamo" spēles ar Ņižņekamskas "Ņeftehimik" Rīgā un Nursultanas "Baris" izbraukumā.

Nākamās spēles "Dinamo" ieplānotas savā laukumā 26.septembrī ar Maskavas "Dinamo", 29.septembrī ar Maskavas CSKA un 1.oktobrī ar Minskas "Dinamo".

Ar piecās spēlēs iegūtajiem trim punktiem "Dinamo" šosezon Rietumu grupā ieņem desmito vietu 11 komandu vidū.

"Dinamo" iepriekšējā sezonā ieņēma priekšpēdējo vietu Rietumu konferencē un visā līgā, sesto gadu pēc kārtas nekvalificējoties Gagarina kausa izcīņai.