Otrdiena, 23.aprīlis

redeem Georgs, Jurģis, Juris

arrow_right_alt Sports \ Hokejs

Rīgas "Dinamo" - "Baris" spēles tiesnesim konstatēts Covid-19; aizvietos vietējā brigāde

Attēlam ir ilustratīva nozīme © Romāns Kokšarovs/F64

Vienam no četriem mača tiesnešiem, kuram ceturtdien Rīgā bija jātiesā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēle starp Rīgas "Dinamo" un Nursultanas "Baris", konstatēta inficēšanās ar Covid-19, ziņo kanāls "TV3 Sport Latvija".

"Dinamo" savus viesus no Kazahstānas "Arēnā Rīga" uzņems plkst.17.

"Viens no Rīgas "Dinamo" - Baris" spēles tiesnešiem inficējies ar Covid-19, bet pārējie tiesneši bijuši kontaktpersonas. Šobrīd Latvijā tiek meklēta vietējo tiesnešu brigāde, kura varētu tiesāt spēli," savā "Twitter" profilā ziņo "TV3 Sport Latvija".

Līga ziņo, ka inficētajam tiesnesim nav saslimšanas simptomu, taču viņš ar saviem kolēģiem šobrīd atrodas pašizolācijā.

Kā aģentūrai LETA skaidroja Rīgas "Dinamo" preses sekretārs Jānis Stepītis, tiesnešu brigāde Latvijā ieradusies no Krievijas. Spēle gan sāksies un noritēs kā iepriekš plānots.

KHL vēlāk apstiprināja ka mača galvenie tiesneši būs Andrejs Kudrjašovs un Jevgēņijs Griškevičs, bet līnijtiesneši - Dāvis Zunde un Krišs Kupčus.

Kā aģentūrai LETA atklāja Latvijas Hokeja federācijas (LHF) Tiesnešu sektora vadītājs Kupčus, palīgā saucieni pēc jaunas tiesnešu brigādes tika saņemti jau no paša rīta.

Jau ziņots, ka pēdējās diennakts laikā, veicot 2445 Covid-19 testus, Latvijā reģistrēti četri jauni Covid-19 saslimšanas gadījumi, liecina Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) apkopotie dati.

SPKC rīcībā esošā informācija liecina, ka viens saslimušais ir kontaktpersona, savukārt trīs saslimušie atgriezušies no ārvalstīm - Francijas, Krievijas un Kazahstānas.