Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Sports \ Hokejs

Sestdien visā Latvijā pieejamas bezmaksas hokeja nodarbības bērniem

© Publicitātes foto

Šodien Latvijas Hokeja federācija organizē vēl nebijušu pasākumu Latvijas hokejā – “Maxima” Hokeja dienu. Tās ietvaros sporta klubi un ledus halles visā Latvijā sniegs iespēju ikvienam zēnam vai meitenei vecumā līdz 12 gadiem pirmo reizi uzkāpt uz slidām un iemēģināt sevi hokejista lomā. Bezmaksas nodarbības būs pieejamas Rīgā, Mārupē, Piņķos, Liepājā, Daugavpilī, Ogrē, Tukumā, Jelgavā un Ventspilī. Pasākums tiek organizēts uzņēmuma “Maxima Latvija” un Latvijas Hokeja federācijas sadarbības ietvaros.

Sestdien no plkst. 10:00 līdz 12:00 ledus hallēs visā Latvijā bērniem būs nebijusi iespēja izmēģināt savus spēkus hokejā, lai, iespējams, atklātu sevī jaunu talantu un uzsāktu treniņu gaitas hokejā. Hallēs bez maksas tiks nodrošināts gan hokeja pamatinventārs, gan treneru kolektīvs, kas palīdzēs bērniem uzsākt pirmās gaitas uz ledus, kā arī informēs par kluba aktivitātēm. “Maxima” Hokeja dienas mērķis ir vairot bērnu hokeja popularitāti Latvijā, kā arī aicināt bērnus iepazīt savai dzīvesvietai tuvākās hokeja skolas un klubus un radīt interesi par vēl neizmēģinātu sporta veidu.

“Šāda mēroga pasākums Latvijā būs pirmo reizi, kad teju visā valstī vienlaikus jebkuram bērnam būs iespēja iepazīt hokeju pa īstam - uzvilkt inventāru, spert pirmos soļus uz ledus un iepazīt sev tuvāko sporta klubu, lai, iespējams, jau tuvākā nākotnē pievienotos lielajai un draudzīgajai Latvijas hokeja ģimenei. Pats grūtākais hokeja gaitu uzsākšanā ir spert pirmo soli. Šī ir lieliska iespēja ikvienam!” stāsta Latvijas Hokeja federācijas sporta menedžeris Jānis Straupe.

Informācija par pasākumā iesaistītajām hallēm visā Latvijā:

Ekrānuzņēmums