Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Sports \ Hokejs

Aizsargam Grīnbergam neizdodas nostabilizēties ECHL

© Romāns Kokšarovs/F64

Latviešu aizsargs Ralfs Grīnbergs atskaitīts no Austrumkrasta hokeja līgas (ECHL) komandas Indanapolisas "Indy Fuels", ziņo vienība.

Pašlaik 23 gadus vecais Grīnbergs pirms divām nedēļām ECHL vienībai tika izīrēts no Dienvidu profesionālās hokeja līgas (SPHL) komandas Piorijas "Rivermen". Nenostiprinoties ECHL, viņš atgriezīsies "Rivermen" paspārnē.

Grīnbergs ECHL aizvadīja sešas spēles, kurās punktus neguva, bet tika pie negatīva lietderības koeficienta -1.

Savukārt "Rivermen" sastāvā viņš 23 spēlēs guvis vienus vārtus un veicis 13 rezultatīvas piespēles. SPHL komandu viņš pārstāv otro sezonu.

Grīnbergs karjeras laikā pārstāvējis Liepājā bāzēto komandu Latvijas čempionātā. Tāpat viņš spēlējis "Rīgas" kreklā Krievijas Jaunatnes hokeja līgā (MHL) un aizvadījis astoņas spēles Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) Rīgas "Dinamo" sastāvā. 2016./2017.gada sezonas pirmo pusi viņš pavadīja Zviedrijas pēc spēka trešajā līgā.

"Indy Fuels" ar 43 punktiem 41 spēlē ieņem ceturto vietu Centrālajā divīzijā un septīto pozīciju Austrumu konferencē. Komandai ir sadarbības līgums ar Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubu Čikāgas "Blackhawks" un Amerikas Hokeja līgas (AHL) vienību Rokfordas "IceHogs".