Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Sports \ Hokejs

Indrašis: Grūti spēlēt pret Rīgas "Dinamo"

© TASS/Scanpix

Latviešu uzbrucējam Mikam Indrašim ir grūti spēlēt pret Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas komandas Rīgas "Dinamo" hokejistiem, jo viņi latvieti ļoti labi pazīst, atzina spēlētājs.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka Rīgas "Dinamo" svētdien izbraukumā ar rezultātu 2:1 (0:0, 0:1, 1:0, 1:0) pagarinājumā pārspēja bijušā kapteiņa Indraša pārstāvēto Maskavas "Dinamo".

"Lai uzvarētu, mums ir jāspēlē labāk. Vairākumā nespējām paveikt savu darbu, kas mums arī maksāja uzvaru," sarunā ar "Championat.com" teica Indrašis. "Rīgas "Dinamo" mums ir tiešie konkurenti par vietu Gagarina kausā, turklāt tā ir laba komanda. Viņiem ir laba sistēma, turklāt hokejisti ļoti cenšas."

"Domāju, man spēlēt pret Rīgas "Dinamo" ir grūtāk nekā citiem. Man ir sarežģīti spēlēt pret šīs komandas hokejistiem, jo viņi mani zina ļoti labi," pauda latvietis.

Indrašis šosezon 40 spēlēs guvis desmit vārtus un veicis astoņas rezultatīvas piespēles.

Rīgas "Dinamo" ar 44 punktiem 45 spēlēs Rietumu konferences kopvērtējumā ieņem devīto vietu, bet tikpat punktu ir astotajā pozīcijā esošajai Maskavas apgabala "Vitjaz", kas gan aizvadījusi 44 mačus. Tikmēr Maskavas "Dinamo" ar 52 punktiem 47 cīņās ir piektie.