Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Sports \ Hokejs

Hārtlijs: Vēlamies, lai hokeja fani ir lepni par savu komandu

© Ekrānšāviņš no video

Jau 1. un 2.aprīlī Latvijas hokeja izlase pirms gaidāmā pasaules čempionāta hokejā aizvadīs pirmās pārbaudes spēles. Šajā nedēļas nogalē latviešu hokejisti sacentīsies ar Krievijas izlasi. Ko no šīm spēlēm var sagaidīt mūsu valsts hokeja fani stāsta izlases galvenais treneris Bobs Hārtlijs.

Ne viens vien hokeja eksperts jau paspējis norādīt, ka galvenā trenera Boba Hārtlija treniņu metodes ievērojami atšķiras no tā, ko izlases treniņos esam redzējuši iepriekš. Un izrādās, galvenajam trenerim rūp ne vien tas, kā laukumā strādā hokejisti, bet arī, kā spēles laikā jūtas Latvijas izlases līdzjutēji.

Latvijas izlases galvenais treneris video norādījis, ka vēlais, lai ne vien hokejisti ir lepni, ka pārstāv savu valsti, bet arī fani spēj lepoties un novērtēt to, ko laukumā izdara katrs no spēlētājiem. Turklāt fani varēšot arī novērtēt katrs spēlētāja un komandas progresu.

B.Hārtlijs arī nenoliedz, ka Latvijas hokeja izlasē ir daudz talantīgu spēlētāju un līderu, kas spēj rādīt labu un saturīgu sniegumu.