Biļetes uz Rīgas "Dinamo" mājas spēlēm izpirktas pusotras stundas laikā

Šodien tirdzniecībā laistie vairāki tūkstoši biļešu uz Rīgā gaidāmajām hokeja komandas Rīgas "Dinamo" un Balašihas MVD spēlēm izpirkti aptuveni pusotras stundas laikā.

"Dinamo" pārstāvji bija gaidījuši, ka interese no hokeja fanu puses būs liela, taču uz tik lielu ažiotāžu nebija cerējuši, tādēļ šodienas biļešu pārdošanas rezultāti ir patīkams pārsteigums, neskatoties uz to, ka lielā pieprasījuma dēļ bijuši arī tehniski sarežģījumi.

"Lielā ažiotāža ap biļetēm ir hokeja komandas nopelns. "Play off" spēlēs interese no fanu puses vienmēr ir liela. Arī pagājušajā gadā faniem bija liela interese, taču ne tik milzīga kā šajā gadā. Šogad rezultāti ir vēl labāki, un ažiotāža pieaug ar katru spēli, ko turpinām spēlēt," sacīja "Dinamo" komandas preses sekretārs Jānis Stepītis.

Jau ziņots, ka šodien plkst.12 tirdzniecībā tika laista lielākā daļa no biļetēm uz Rīgas "Dinamo" un Balašihas MVD spēlēm, kas "Arēnā Rīga" notiks 22.martā un 23.martā. Pārdošanā tika piedāvātas arī stāvvietas, un patlaban vēl ir atlicis neliels skaits biļešu, kuras ir rezervētas sezonas abonementu īpašniekiem, kā arī sadarbības partneriem. Ja šīs biļetes līdz 19.martam netiks izpirktas, tad tās tiks laistas brīvā tirdzniecībā, un spēļu dienās - 22.martā un 23.martā - no plkst.16 būs nopērkamas visās "Biļešu servisa" tirdzniecības vietās.

Lai mazinātu iespējamību ar biļešu krāpšanos, noteikts, ka viens cilvēks nevar iegādāties vairāk par desmit biļetēm. Neskatoties uz to, šodien jau pa dienu interneta sludinājuma portālos "ss.lv", "reklama.lv" un "zip.lv" parādījušies sludinājumi par biļešu pārdošanu.

Stepītis pieļāva iespēju, ka arī šoreiz hokeja fanus pirms mājas spēles varētu sagaidīt kāds patīkams pārsteigums. Aizvadītajā sestdienā, kad Rīgas "Dinamo" mājās aizvadīja savu pirmo "play off", faniem tika sarūpēti 11 000 baltu kreklu.

Kā ziņots, svētdien KHL Gagarina kausa Rietumu konferences ceturtdaļfināla sērijas ceturtajā mačā Latvijas klubs Rīgas "Dinamo" savā laukumā ar rezultātu 4:2 uzvarēja Krievijas vienību Sanktpēterburgas SKA, iekļūstot Gagarina kausa turnīra nākamajā kārtā.

Līdz ar to sērijā līdz trīs uzvarām "Dinamo" komanda triumfēja ar rezultātu 3-1.

Nākamās sērijas pirmās divas spēles notiks 19.martā un 20.martā Balašihā, bet turpmākie divi mači notiks Rīgā. Sērija ritēs līdz vienas komandas četrām uzvarām. Piektā spēle plānota 25.martā Balašihā, tad komandas 27.martā nepieciešamības gadījumā atgriezīsies Rīgā, bet septītajai spēlei paredzēts 29.martā atkal risināties Balašihā.

Pēc turnīra izspēles sistēmas, "Dinamo" komandai, kas Rietumu konferences noslēgumā ieņēma astoto vietu, katrā kārtā būs jātiekas ar spēcīgāko komandu, kas vēl palikusi turnīrā.

Svarīgākais