Hokeja fani čempionātu aizvada salīdzinoši mierīgi

Arī Latvijas vēstniecība Čehijā izsaka pateicību faniem par čempionāta baudīšanu bez starpgadījumiem, uzsvēris vēstniecības darbinieks © F64

Pēc Latvijas vēstniecības Čehijā rīcībā esošās informācijas, Latvijas fani hokeja čempionātu ir baudījuši mierīgi, bet, pēc Travel Art LV ziņām, vismaz daži līdzjutēji ir nonākuši slimnīcā, taču, par laimi, ar diezgan nebūtiskām traumām.

«Patlaban statistika ir iepriecinoša. Viena persona bija pazudusi, bet nu ir atradusies, un vienai personai bija zuduši dokumenti, bet tai tika izsniegta atgriešanās apliecība,» Neatkarīgo informē vēstniecības trešais sekretārs Jānis Kalva. Viņš piebilst, ka cilvēks, kurš bija pazaudējis dokumentus, ir veiksmīgi atgriezies Latvijā. «Vēstniecība izsaka pateicību faniem par čempionāta baudīšanu bez starpgadījumiem,» uzsver vēstniecības darbinieks. Arī ceļojuma biroja Travel Art LV valdes priekšsēdētāja Inese Krūmiņa uzsver, ka čempionāts noritējis bez būtiskiem starpgadījumiem. Daži fani ar nebūtiskām traumām gan nonākuši slimnīcā. «Jau pirmajā čempionāta dienā notika neliels starpgadījums viesnīcā A&O jeb Latviešu tornī, kad viens no līdzjutējiem netīšām izsita durvju stiklu, gūdams deguna traumu, un nokļuva slimnīcā. Pēc dažām stundām nelaime piemeklēja vēl kādu līdzjutēju, kurš nebija gatavs pārvietoties ar ātro metro eskalatoru – vīrietis neveiksmīgi pakrita uz eskalatora un guva galvas traumu,» norāda I. Krūmiņa. Bijuši vēl vairāki nelieli nelaimes gadījumi, taču traumētie fani slimnīcā pavadījuši dažas stundas un jau ātri vien bijuši atpakaļ hokeja līdzjutēju ierindā. Vēstnieks stāstīja, ka viņam nav informācijas, cik fanu šajās dienās bijuši Prāgā. Lēš, ka kopā varēja būt vairāk nekā 5000 cilvēku.

Svarīgākais