“VEF Rīga” karsējmeitenes filmēsies starptautiskā mūziklā

Šodien, 25.novembrī, pēc “VEF Rīga” spēles pret “Budivelnik” Latvijas čempionvienības karsējmeitenes dosies uz Igauniju, lai nedēļas nogalē Tallinā filmētos mūziklā “Pēc skolas” (“After School”).

VEF Rīga” karsējmeitnes dalību šajā “Disneja Kanāla” un “Krievijas Pirmā Kanāla” sadarbības projektā izcīnījušas plašā Baltijas valstu deju studiju konkurencē.

“VEF Rīga” karsējmeiteņu trenere Baiba Klints: “”VEF Rīga’’ karsējmeitenes šīs sezonas sākumā sevi jau ir lieliski pierādījušas kā spēcīgu sastāvu, un, aizsūtot video organizatoriem, bez vilcināšanās tika saņemta apstiprinoša atbilde mūsu dalībai mūziklā. Tas būšot mūsdienīgs un, manuprāt, mūsu karsējas ir atbilstošas ar enerģiskām, aktīvam un stilīgām dejām, ieskaitot akrobātiku, lai parādītu sevi no vislabākās puses šajā projektā”.

“Pēc skolas” ir deviņu sēriju mūzikls par vecāko klašu skolēniem, viņu savstarpējām attiecībām un attiecībām ar vecākiem un skolotājiem. Lai arī seriāla varoņi iet skolā, mācības nav vienīgais, kas notiek viņu dzīvē, viss interesantais sākas tieši pēc stindām – draudzība, noslēpumi, joki, mūzika un mīlestība. Galveno lomu tēlotāji mūziklā būs jauni, talantīgi aktieri, daudziem no viņiem šī būs debija kino, savukārt skolotāju lomās filmēties aicināti populāri Krievijas aktieri. Projektu paredzēts pabeigt un nodot skatītāju vērtējumam 2012.gada beigās.