Pārbaudes spēlē "VEF Rīga" izrādās spēcīgāka par "Ventspili"

© Romāns Kokšarovs / F64

"VEF Rīga" basketbolisti sestdien Rīgā pirmajā jaunās sezonas pārbaudes mačā pieveica "Ventspili", informē klubi. "VEF Rīga" svinēja uzvaru ar 88:75.

Uzvarētājiem Pēteris Pinnis sakrāja 19 punktus un astoņas atlēkušās bumbas, 18 punktus guva Isufs Sanons, Herisons Klīrijs sakrāja 15 punktus un septiņas atlēkušās bumbas, bet Vjačeslavs Bobrovs - desmit punktus un septiņas atlēkušās bumbas.

Ventspilnieku rindās Artūrs Ausējs sakrāja 20 punktus un septiņas atlēkušās bumbas, bet 12 punktus guva Edvards Mežulis.

VEF Rīga" pagājušajā sezonā triumfēja Latvijas Basketbola līgā (LBL), Latvijas-Igaunijas Basketbola līgā (LIBL) tika pie bronzas medaļām, bet Starptautiskās Basketbola federācijas (FIBA) Čempionu līgā neizkļuva no grupas.

"Ventspils" pagājušajā sezonā LIBL nepārvarēja ceturtdaļfinālu, bet LBL izcīnīja bronzas godalgas.

Pirmo pārbaudes spēli Gulbenē aizvadīja arī "Rīgas Zeļļi", kas ar 88:65 (18:20, 24:14, 27:12, 19:19) pieveica Gulbenes "Bukus".

Uzvarētājiem Roberts Bērziņš guva 22 punktus, Akuels Kots - 18 punktus, Dāvids Vīksne sakrāja 13 punktus un septiņas atlēkušās bumbas, Juris Vītols guva 11 punktus, bet Krišs Helmanis sakrāja deviņus punktus un desmit atlēkušās bumbas.

Mājiniekiem Jānis Engers sakrāja 21 punktu un septiņas atlēkušās bumbas, bet Rihards Bērziņš guva 12 punktus.

Sports

Dienvidkorejas futbola izlases spēlētājs Džunho Sons trešdien noliedza, ka būtu iesaistīts spēļu ietekmēšanā Ķīnā un apsūdzēja Ķīnas varasiestādes šantāžā.

Svarīgākais