Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Sports \ Basketbols

Porziņģis atkal ievietots savainoto spēlētāju sarakstā

© AP/Scanpix/Leta

Latviešu basketbolists Kristaps Porziņģis dienu pirms Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas turnīra trešās spēles atkal ievietots Dalasas "Mavericks" savainoto spēlētāju sarakstā.

''Mavericks" piektdien (sestdien plkst.4 pēc Latvijas laika) pirmās kārtas trešajā spēlē tiksies ar Losandželosas "Clippers".

Porziņģim šoreiz konstatēts kreisās kājas papēža sasitums, un viņa spēlēšana nākamajā mačā tiek vērtēta kā iespējama. Arī pirms sērijas otrās spēles viņš labās kājas ceļgala sāpju dēļ tika ievietots savainoto spēlētāju sarakstā, taču tas viņam netraucēja piedalīties mačā.

Tāpat "Mavericks" savainoto spēlētāju sarakstā ir Trejs Bērks, kurš sastiepis kreisās kājas potīti, un viņa dalība spēlē tiek minēta kā iespējama. Arī Bērks pirms otrā mača šī savainojuma dēļ tika ievietots sarakstā, taču tas nebija šķērslis, lai dotos laukumā.

Sērijā pēc divām spēlēm rezultāts ir neizšķirts 1-1.

NBA vienības pirms izslēgšanas spēlēm aizvadīja astoņus mačus, lai noskaidrotu galīgo vietu sadalījumu pirms izslēgšanas spēļu sākuma. "Mavericks" turnīru noslēdza septītajā vietā Rietumu konferencē, bet "Clippers" bija otrā.