Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Sports \ Basketbols

Porziņģis atkārtoti ievietots savainoto spēlētāju sarakstā; apdraudēta dalība nākamajā spēlē

© f64

Kristaps Porziņģis atkārtoti ievietots Dalasas "Mavericks" savainoto spēlētāju sarakstā un viņa dalība nākamajā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas turnīra spēlē ir zem jautājuma zīmes.

Kā ziņo "Dallas Morning News" žurnālists Breds Taunsends, ziņojumā teikts, ka Porziņģa dalība mačā nav skaidra, jo viņam ir sāpes labās kājas ceļgalā. Aizpērn Porziņģim plīsa krusteniskās saites kreisās kājas ceļgalā, taču šosezon viņš desmit spēles izlaida, jo bija sāpes otrā ceļgalā.

Tāpat "Mavericks" savainoto spēlētāju sarakstā ir Trejs Bērks, kurš sastiepis kreisās kājas potīti. Viņa dalība spēlē tiek minēta kā "iespējama".

Jau ziņots, ka Porziņģis pirmdien guva 14 punktus NBA izslēgšanas turnīra pirmajā mačā un tikai izraidīts no zāles, kamēr viņa pārstāvētā "Mavericks" pirmajā spēlē ar rezultātu 110:118 piekāpās Losandželosas "CIippers" un Rietumu konferences ceturtdaļfināla sērijā līdz četrām uzvarām nonāca iedzinējos ar 0-1.

Sērijas otrā spēle notiks trešdien.

NBA vienības pirms izslēgšanas spēlēm aizvadīja astoņus mačus, lai noskaidrotu galīgo vietu sadalījumu pirms izslēgšanas spēļu sākuma. "Mavericks" turnīru noslēdza septītajā vietā Rietumu konferencē, bet "Clippers" bija otrā.