Līdzjutēji izķer biļetes! Ļoti liela interese par U-18 basketbola izlases cīņu ar Serbiju

© Romāns Kokšarovs/ F64 Photo Agency

Interese par biļešu iegādi uz Latvijas U-18 basketbola izlases Eiropas čempionāta finālspēli pret Serbijas valstsvienību, kas šodien norisināsies Rīgā, ir ļoti liela, informēja tiešsaistes biļešu tirdzniecības uzņēmumā "Bezrindas.lv".

Uzņēmumā norādīja, ka biļetes tiek pirktas daudz un lielākā daļa pieejamo vietu "Arēnā Rīga" ir izpirktas. Vienlaikus "Bezrindas.lv" nevarēja nosaukt konkrētus pārdoto biļešu apmērus, jo uzņēmums neapkopo šāda veida statistiku.

Latvijas U-18 jauniešu basketbola izlase šodien Rīgā Eiropas čempionāta finālā mērosies spēkiem ar Serbijas U-18 basketbola izlasi.

Kā ziņots, Latvijas U-18 jauniešu basketbola izlase šodien Rīgā Eiropas čempionāta finālā mērosies spēkiem ar Serbijas U-18 basketbola izlasi, cenšoties izcīnīt Latvijas jauniešu basketbolā nebijušu panākumu.

Spēles sākums "Arēnā Rīga" paredzēts plkst.20.45, un to tiešraidē pārraidīs Latvijas Televīzijas (LTV) 7.kanālam.

Romāns Kokšarovs/ F64 Photo Agency

Latvijas U-18 izlase Eiropas čempionāta finālā spēlēs pirmo reizi, savukārt no jauniešu izlasēm šis ir trešais gadījums, kad Latvijas basketbolisti bijuši tuvu čempionāta zelta medaļu izcīnīšanai.

Savulaik par tām 2013.gadā cīnījās Latvijas U-20 izlase, bet gadu vēlāk arī Latvijas U-16 izlase, taču abās reizēs tika piedzīvoti zaudējumi.

Tikmēr serbi centīsies aizstāvēt pērn izcīnīto Eiropas U-18 čempionu titulu.

Latvijas U-18 izlases komandā iekļauti Valmieras, Ventspils, Ogres, Jelgavas, Siguldas, Liepājas, "Rīga"/DSN, "Rīga" un "VEF skolā" sagatavotie spēlētāji.

Pērn Latvija Eiropas U-18 čempionātā, liekot uzsvaru uz gatavošanos šā gada turnīram, ieņēma pēdējo vietu starp 16 komandām.

Eiropas čempionātā U-18 grupā Latvijas puiši savulaik divas reizes izcīnījuši bronzas medaļas (2007. un 2010.gads) un ceturto vietu (1998. un 2013.gads). Pēdējos gados starts nav bijis tik veiksmīgs - 2015.gadā Latvijas U-18 puišu basketbola izlase ieguva desmito vietu, 2016.gadā tā ierindojās 13.vietā, bet 2017.gadā tā ieguva 16.vietu. Tāpat pirms diviem gadiem, kad 2000.gadā dzimušie spēlēja U-16 čempionātā, pirmajā četriniekā ierindojās Spānija, Lietuva, Turcija un Horvātija. Toreiz Latvijas komanda ne visai veiksmīgi aizvadīja spēles turnīra vidusdaļā un beigās ieņēma 11.vietu.

Svarīgākais