Eksperts: Porziņģim jāmēģina tikt prom no Ņujorkas jau šodien pat

© AP / Scanpix

Amerikāņu medija ''Complex'' sporta apskatnieks paudis uzskatu, ka Kristapam Porziņģim jāmēģina tikt prom no Ņujorkas ''Knicks''.

Viņš apgalvo, ka Porziņģim jāpieprasa maiņa, jo ''tik ilgi kamēr ''Knicks'' īpašnieks būs Džeimss Dolans un ģenerālmenedžeris būs Stīvs Milss, šī komanda nekad nebūs ne s*da vērti, tāpat kā tavs tevi un māti pametušais tētuks''.

''Tas ir kaut kas, ko jāsaprot gan faniem, gan spēlētājiem. ''Knicks'' vadība nemīl tevi, bet gan savas kabatas. Draudziņ, viņi nebrauks tev pakaļ pēc skolas, lai aizvestu nopirkt jaunu divriteni,'' satīriski situāciju skaidro apskatnieks, atgādinot par incidentu ar komandas leģendu Čārlzu Oukliju.

Viņš uzskaita visus ''Knicks'' pēdējā laika darījumus un spriež, ka nekas labs nav gaidāms līdz vismaz 2020.gadam: ''Un tas arī ir gads, kad beigsies Porziņģa ''rookie'' līgums, ja vien viņš nerīkosies gudri un jau šodien nesāks pieprasīt aizmainīšanu prom. Jo pienāks diena, kad ''Knicks'' ar viņu izrīkosies tāpat kā ar Entoniju vai Oukliju. Viņi viņu pasniegs sliktā gaismā, padzīs no arēnas, paziņos, ka viņš ir piedzēries. Tās nav lietas, kuras būtu jāpiecieš talantam, kāds ir Porziņģis.''

Autors norāda, ka Porziņģim jādodas prom, jāizcīna čempiontituli un jāpatur prātā, ka Ņujorkā nekāda mīlestība nav gaidāma - tikai sirdsēsti...

Sports

Ceļu satiksmes drošības direkcija (CSDD) ir izsludinājusi iepirkumu par Biķernieku kompleksās sporta bāzes tuneļa pārbūvi un būvju demontāžu, liecina informācija Elektronisko iepirkumu sistēmā (EIS).

Svarīgākais