VIDEO. Fani vairākkārt pārtrauc spēli, lai uzņemtu selfiju ar futbola leģendu

© Twitter / X

Četri līdzjutēji, tostarp kāds bērns, sestdien izskrēja laukumā "Euro 2024” turnīra mačā, sasniedzot savu mērķi un uzņemot pašbildi ar Krištianu Ronaldu.

Portugāles spēles pret Turciju otrajā puslaikā radās pārtraukumi, jo vairākiem cilvēkiem izdevās izvairīties no kārtības sargiem un tikt uz laukuma Vestfālenes stadionā Dortmundē Vācijā.

Ronaldu ar prieku pozēja bildei ar pirmo jauno iebrucēju, kurš izgāja laukumā 69. minūtē un izvilka savu telefonu. Pēc tam jaunietis tika padzīts no laukuma un viņu galu galā apturēja darbinieki, taču pirms tam viņš paspēja pamāt pūlim.

Apmēram 15 minūtes vēlāk kāds vecāks skatītājs mēģināja darīt to pašu, taču saņēma atšķirīgu reakciju no bijušās Mančestras kluba "United” zvaigznes. Ronaldu pacēla rokas gaisā un pagrieza muguru līdzjutējam, kurš mēģināja viņam aplikt savējās.

Portugāles komandas treneris Roberto Martiness pēcspēles intervijā izteica savas bažas, sakot: "Šodien mums paveicās, ka līdzjutēju nodomi bija labi."

Viņš turpināja: "Mēs visi mīlam fanu, kas atpazīst lielās zvaigznes un lielās ikonas. Mēs visi tam piekrītam. Taču var saprast, ka tas bija ļoti, ļoti sarežģīts brīdis - ja šie nodomi ir nepareizi, spēlētāji ir atklāti, un mums ar to ir jābūt uzmanīgiem. Es nedomāju, ka tam vajadzētu notikt futbola laukumā."

Portugāle uzvarēja ar 3:0 un nodrošināja vietu Eiropas čempionāta izslēgšanas turnīrā, kurā sportistiem atlicis izspēlēt vēl vienu grupas spēli.

Sports

Vairāk nekā 1850 dalībnieki no 12 valstīm, 157 orientēšanās klubi, 111 ģimenes... Tāda ir statistika Baltijā lielākajām orientēšanās sacensībām „Kāpas trīsdienas”, kas šogad no 28. līdz 30. jūnijam notiks Daugavpils pusē, informē pasākuma organizatori.

Svarīgākais