"Ghetto Games" Bauskā – aizraujoši ielu sporta un kultūras svētki visai ģimenei!

© Publicitātes foto

Jau 1. jūnijā no plkst. 12:00 līdz 18:00 Bauskas pilsētas Rātslaukumā notiks šī gada kustīgākie un karstākie pilsētas svētki, sadarbībā ar “Balticovo”. Par aktivitātēm un aizraujošiem turnīriem parūpēsies Ghetto Games organizētie turnīri - 3x3 ielu futbolā, 3x3 ielu basketbolā unGhetto Fight cīņās

"Ghetto Basket"turnīru ietvaros notiks Latvijas 3x3 basketbola kausa izcīņa PRO sadaļā un Latvijas jaunatnes čempionāts U16, U17 un U18 vecuma grupās. Kā arī visas komandas paralēli cīnīsies par iespēju kvalificēties Ghetto Basket superfinālam, kur galvenajā balvā ir Kristapa Porziņģa dāvinātais brauciens uz ASV, kur ar komandu klātienē jaunieši varēs vērot NBA spēles.
Savkārt, Ghetto Football komandas cīnīsies par iespēju kvalificēties Ghetto Football Superfinālā, lai cīnītos par galveno balvu - biļetēm uz UEFA Čempionlu īgas fināla sacensībām.
Bet asu izjūtu cienītājiem obligāti jāapmeklē Ghetto Fight cīņas, kas notiks starp Latvijas, Igaunijas, Lietuvas, Japānas, Uzbeksitānas cīkstoņiem, kur visgaidītākā cīņa noteikti būs ar Ričarda Ozola dalību, kurš ir "Ghetto Fight 2023" gada čempions.
Paralēli spēlēm būs arī Balticovo Lounge , OAK ‘A Burger gardumi, “Laiks Jauniešiem” biedrības organizētās aktivitātes un lielizmēra spēles. Kā arī kopā ar Latvijas Pauerliftinga Federāciju visas vasaras garumā noskaidrosim, kura ir Latvijas spēcīgākā pilsēta. Kā pirmā pietura ir paredzēta Bauska, kur tieši Bauskas iedzīvotājiem būs iespējams vākt savus spēka kilogramus un piedalīties šajā spēka čempionātā.
Ieeja pasākumā ir bez maksas, un Bauskas novada iedzīvotāji varēs piedalīties jebkurā turnīrā bez maksas.

"Ghetto Games" Bauskā līdzfinansē Bauskas novada pašvaldība.

"Ghetto Games" šajā nedēļas nogalē arī Ogrē. Plašāka informācija šeit.

Sports

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) aizvadītās sezonas čempionvienība Bostonas "Celtics", kuru pārstāv arī latvietis Kristaps Porziņģis, panākusi vienošanos par līguma pagarināšanu ar vienu no līderiem Džeisonu Teitamu uz pieciem gadiem, vēsta vairāki ASV mediji.

Svarīgākais