"Ghetto Games" Ogrē - jaudīgi ielu sporta un kultūras svētki visai ģimenei

© Publicitātes foto

Šī gada 2. jūnijā no plkst. 12:00 līdz 18:00 laukumā pie sporta arēnas “Ogre” notiks šī gada kustīgākie pilsētas svētki. Ghetto Games organizētos ielu futbola un basketbola turnīrus papildinās garšīgas aktivitātes, atrakcijas un konkursi visas dienas garumā.

Basketbola fani varēs baudīt aizraujošas 3x3 sacensības vairākās vecuma kategorijās. Jaunieši varēs izmēģināt spēkus "U11", "U13", "U15", “U17", "Lady" un ”Open” grupās. Savukārt "PRO" kategorijā Baltijas spēcīgākās 3x3 komandas cīnīsies par iespēju kvalificēties FIBA Quest fināla sacensībām Valmierā, kura galvenā balva ir ceļazīme uz prestižo FIBA Pasaules tūres
turnīru.


Basketbola “saldajā ēdienā” tiks servēts slam dunk konkurss. Šoreiz par kroni
cīnīsies bērni - tās būs pirmreizīgas emocijas un vēl neredzēti danki.


Paralēli basketbola svētkiem notiks ielu futbola turnīrs, kurā aicināti piedalīties
dalībnieki "U12", "U14", "U16", "U19", "20+" un "Lady" kategorijās. Tā būs grandioza iespēja pelnīt punktus globālajā 3v3 ielu futbola rangā, lai kvalificētos Pasaules kausam ielu futbolā.

Pasākumā būs iespējams piedalīties arī ģimenes aktivitātēs, baudīt priekšnesumus un ēdienu, noķert mīlas fluīdus Ghetto Tinder īpašajā Ogres posmā, kā arī apmeklēt Ghetto Shop un izmēģināt dažādas futbola atrakcijas.


Ieeja pasākumā ir bez maksas.


“Ghetto Games Ogrē” līdzfinansē Ogres novada pašvaldība. Papildus informācija un pieteikšanās turnīriem pieejama mājaslapā: https://www.ghetto.lv

Ghetto Games šajā nedēļas nogalē arī Bauskā. Plašāka informācija šeit

Par Ghetto Games: "Ghetto Games" ir lielākā jauniešu ielu sporta un kultūras kustība Latvijā. Tās mērķis ir veicināt aktīvu un veselīgu dzīvesveidu, izmantojot dažādus ielu sporta veidus kā līdzekli jauniešu sociālai integrācijai un personības attīstībai.

Sports

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) aizvadītās sezonas čempionvienība Bostonas "Celtics", kuru pārstāv arī latvietis Kristaps Porziņģis, panākusi vienošanos par līguma pagarināšanu ar vienu no līderiem Džeisonu Teitamu uz pieciem gadiem, vēsta vairāki ASV mediji.

Svarīgākais