Trešdiena, 8.maijs

redeem Staņislava, Staņislavs, Stefānija

arrow_right_alt Skandalozi

Allai Pugačovai esot vēl trīs bērni

© Tass/Scanpix/LETA

Lai gan sabiedrībā zināms, ka Krievijas dziedātāja Alla Pugačova ir trīs bērnu māte, tiek runāts, ka dziedātājai esot vēl trīs bērni.

Oficiāli Alla Pugačova ir trīs bērnu māte: Kristīna Orbakaite un dvīņi - Liza un Harijs. Tomēr nesen kļuva zināms, ka, iespējams, Allai ir arī citi mantinieki. Par to pastāstīja mūziķa Vladimira Kuzmina bijusī sieva.

Bijusī dziedātāja sieva Tatjana sacīja: pirms daudziem gadiem Alla Borisovna bija Kuzmina mīļākā. Turklāt viņa, iespējams, trīs reizes palika stāvoklī no viņa.

Pēc mūziķa bijušās sievas teiktā, Pugačova visus trīs bērnus iznēsāja, dzemdēja un atdeva bērnu namiem. Pēc Tatjanas sniegtās informācijas, Pugačovai piedzimusī meita no Kuzmina uzaugusi bērnu namā Melnās jūras piekrastē.

"Viņai bija nevis viena grūtniecība no Kuzmina, bet gan trīs. Viņa dzemdēja visus, TV kanāla NTV raidījumā "DNS ”sacīja Tatjana.

Pēc dziedātāja bijušās sievas teiktā, Alla Borisovna visas trīs reizes rūpīgi slēpa grūtniecību no citiem.

Pugačova vēl nav reaģējusi uz Tatjanas atklāsmēm un, iespējams, to nedarīs. Galu galā Kuzmina bijušās sievas vārdi izklausās nedaudz traki.

Pugačova jau pirms Lizas un Harija dzimšanas teica, ka daudzus gadus viņa sapņoja par vēl vienu bērnu bez Kristīnas, bet viņa nekādi nevarēja palikt stāvoklī.