Anastasija Voločkova paziņo, ka no viņas slēpj 15 gadus veco meitu

© Ekrānšāviņš no video

Krievijas skandalozā balerīna Anastasija Voločkova paziņojusi, ka meitas tēvs neļauj viņai uzzināt, kur dzīvo abu 15 gadus vecā meita Ariadna.

Ariadna piedzima Voločvkovas laulībā ar uzņēmēju Igoru Vdovinu. Meitene jau labu laiku dzīvo kopā ar savu tēvu un viņa jauno sievu, TV raidījumu vadītāju Jeļenu Nikolajevu. Krievijas TV raidījumā "Zvezdi sošļisj" Anastasija paskaidroja, kāpēc meita aizgāja no mājām.

Pēc Voločkovas teiktā, 13 gadu vecumā Ariadnai bija sarežģīts pārejas vecums. Līdz 15 gadu vecumam meitene bija kļuvusi par citu cilvēku, kā izteicās Voločkova.

Balerīna skaidroja, ka meita pārcēlās dzīvot pie tēva, jo viņai bija vajadzīgs ļoti ilgs laiks, lai nokļūtu skolā no viņu lauku mājas.

“Es pati uzstāju. Jo pirms tam tētis viņu satika reizi pusgadā. Es lūdzu, lai viņš ir tēvs, ņem viņu pie sevis atvaļinājuma laikā. Pēc tam Ariša izteicās, ka viņai tur ir ērtāk. Tagad mēs neredzamies tik bieži, ”stāstīja Anastasija.

Balerīna atzina, ka tagad viņai nav ne mazākās nojausmas, kur meita dzīvo kopā ar savu tēvu un viņa mīļoto. "Es nezinu, kur viņa dzīvo. Viņi viņai aizliedza atklāt dzīvokļa atrašanās vietu, kuru īrē par manu naudu. Igors man ir parādā daudzus miljonus. Man tas bija nepatīkami, viņai bija aizliegts sazināties, bija aizliegts zvanīt.

Balerīna skaidro, ka ka Vdovins nevēlas ar viņu sazināties un nekontaktējas. Zvaigzne atklāja, ka bija laiks, kad viņa ar meitu nekontaktējās vairākus mēnešus neredzēja, bet viņa esot uzzinājusi, ka Ariadna ir drošībā un dzīvo normālos apstākļos.