Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Skandalozi

Deps tiesājas ar "The Sun"

© EPA/SCANPIX/LETA

Londonas tiesā sākusies iepriekšējā noklausīšanās lietā, ko aktieris Džonijs Deps ierosinājis pret tabloīdu The Sun un tā izdevējiem, apsūdzot viņus neslavas celšanā.

Prasība saistīta ar 2018. gadā publicētu rakstu, kurā 55 gadus vecais Dž. Deps, atsaucoties uz viņa bijušās sievas Amberas Hērdas stāstīto, bija attēlots kā varmāka, kurš regulāri fiziski ietekmējis savu laulāto draudzeni, raksta Reuters. Pagājušonedēļ tiesa uzklausījusi gan sūdzētāja, gan atbildētāju (The Sun izpildredaktora Dena Vūtona un izdevniecības News Group Newspapers) argumentus un paziņojusi, ka prāva sāksies 23. martā un ilgs divas nedēļas.

Yahoo Celebrity atgādina, ka ar aktrisi un modeli A. Hērdu aktieris sāka tikties 2012. gadā, pavisam neilgi pēc šķiršanās no Vanesas Paradī. 2015. gada februārī pāris apprecējās, taču jau nākamā gada maijā A. Hērda iesniedza laulības šķiršanas pieprasījumu, to pamatojot ar vīra fizisko un verbālo vardarbību. Dž. Deps visas apsūdzības noliedzis, bet viņa advokāti uzsvēruši, ka tieši A. Hērda nereti fiziski ietekmējusi vīru, izmantojot viņa bezpalīdzīgo stāvokli - tolaik Dž. Deps bija nokļuvis alkohola un dažādu medikamentu varā.