FOTO: Britnija Spīrsa saceļ pamatīgu "vētru" soctīklos ar foto niecīgā bikini

© Reuters / Scanpix/LETA

Pasaulslavenā dziedātāja Britnija Spīrsa sacēlusi pamatīgu "vētru" soctīklos, izrādot savu iedegušo ķermeni niecīgā bikini.

38 gadus vecā dziedātāja savā Instagram kontā publicējusi attēlu, kurā redama pozējam bikini ar čūskādas apdruku. Komentārā Britnija norāda, ka nespēj sagaidīt pavasari.

Izvēlētais bikini ir zīmīgs, jo atgādina par Britnijas 2001. gada uzstāšanos MTV Mūzikas video balvu pasniegšanā, kurā dziedātāja uz skatuves kāpa ar dzīvu čūsku.
View this post on Instagram

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

Dziedātājas fani komentāros dāsni dalās ar komplimentiem par Britnijas lielisko augumu. "Tu izskaties lieliski. Tas bikini ir satriecošs!" rakstīts vienā no komentāriem.

Jāteic, ka Britnija bieži soctīklos publicē attēlus un video, kuros redzama dažādos peldkostīmos.

View this post on Instagram

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

View this post on Instagram

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

Jau ziņots, ka Spīrsa sociālajos tīklos bieži lepojas ar savām trenētājam ķermeņu aprisēm, jo svara zaudēšanas process viņai esot divtik grūts. Tomēr izrādās, ka dažreiz zvaigzne, iespējams, nedaudz pāršauj pār strīpu, ņemot talkā fotošopu, lai publicētajās bildēs izskatītos ar vēl tievāku vidukli.

Britnija Spīrsa ir dziedātāja, dziesmu tekstu autore, dziesmu producente, dejotāja un aktrise. Pēc Amerikas ierakstu industrijas asociācijas (RIAA) datiem Britnija Spīrsa ir ceturtā visvairāk ierakstus pārdevusī sieviešu kārtas dziedātāja ASV vēsturē ar oficiāli pārdotiem 68 miljoniem albumu un 84 miljoniem dziesmu kopiju.