Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Skandalozi

Kaimiņš pastāsta patiesību par ugunsgrēku savā dzīvoklī

© Dmitrijs Suļžics /F64

Pagājušajā nedēļā kļuva zināms, ka deputāta Artusa Kaimiņa dzīvoklī Rīgā, Antonijas ielā, izcēlies ugunsgrēks. Jura Vaidakova materiālā "Artuss Kaimiņš par ugunsgrēku: Ugunīga lava tecēja man uz rokām" izdevumā "Kas Jauns" viņš stāsta, kā patiesībā izcēlās ugunsgrēks.

Kā stāsta Kaimiņš, tovakar viņš ar draudzeni ieradās mājās, lai noskatītos kādu filmu. Guļamistabā viņš uzklājis gultu, bet gultas malā viņam ir IKEA lampiņas, kas tobrīd bija iedegtas.

Visu sākārtojis, Kaimiņš devās uz dzīvojamo istabu skatīties filmu.

Abi ar draudzeni sēdējuši pie dīvāna, kad pēkšņi visā dzīvoklī pazuda elektrība. Tad Kaimiņš ar draudzeni pamanīja, ka no guļamistabas nāk dīvaina gaisma.

"Iegāju iekšā, bet tur lielsmās deg matracis. Kā ugunskurs! Visapkārt šausmīgākie dūmi, tumsa. (..) Ieslēdzās tāda kā panika, kā rezultātā ienāca prātā matraci dabūt ārā no mājas. Izdomāju to izmest pa logu. Taču man tas nekādi neizdevās, jo logs bija šaurs, bet matracis liels..." stāsta Kaimiņš, piebilstot, ka ugunīga lava tecēja viņam uz rokām.

Jāpiebilst, ka Kaimiņš guva desmit procentu ķermeņa otrās pakāpes apdegumus, viņam ir apdegušas rokas, taču ārsti mierina, ka viss būšot labi.