Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Skandalozi

Šumahera tuvākie izsaka cerības par viņa veselību

© EPA/SCANPIX/LETA

Lai gan pēc 2013.gada ziemā notikušā negadījuma, kurā F1 leģenda Mihaels Šumahers guva smagu galvus traumu presē parādījusies visai skopa informācija par viņa dzīvi, jaunākās ziņas liecina, ka ir cerība, ka viņš, iespējams, atveseļosies.

Izdevums "Express" vēsta, ka vēl 2014.gadā bija zināms, ka sportists ir daļēji paralizēts un atrodas ratiņkrēslā. Viņa bijušās komandas "Ferrari" komandas vadītājs Žans Tods toreiz informēja, ka sportists turpina cīnīties par savu dzīvi.

Jaunākā informācija liecina, ka visai cerīgu informāciju par F1 leģendas veselības stāvokli paudis arī F1 prezidents Bērnss Eklstouns. Viņš norādījis, ka pienāks diena, kad Mihaels pats spēs atbildēt uz jautājumiem par savu veselību.

Laikā, kad turpinās atlabšanas process, tikai pašiem tuvākajiem ļauts pie viņa viesoties. "Visu izlemj Mihaela sieva Korīna," norāda medijs.

Jau vēstīts, ka pirmajā intervijā, ko pēc vīra negadījuma sniegusi leģendārā sportista sieva Korīna norādīts, ka viņa ir ļoti pateicīga visiem tiem cilvēkiem, kuri palīdzējuši sportista atlabšanas procesā un ir kopā ar viņiem šajā grūtajā atlabšanas procesā.