Otrdiena, 16.aprīlis

redeem Alfs, Bernadeta, Mintauts

arrow_right_alt Skandalozi

Parādās jauna versija par gadījumu, kad Ūdrītim palūdza aiziet no kafejnīcas

© Kaspars Krafts/F64 Photo Agency

Šonedēļ mūziķa Rolanda Baloža- Ūdra, kas tautā dēvēts par Ūdrīti, sieva Ilona publicēja ierakstu sociālajā tīklā facebook, kurā vēstīja, ka Rolanda asistentei un viņas vīram palūgts aiziet no Ventspils Olimpiskā centra kafejnīcas un nākt vēlāk ēst, jo " drīz tur nākšot ēst sportisti-futbolisti, kam esot nepatīkams šis skats kā Rolands ēd." Paši kafejnīcas pārstāvji atvainojušies par radušos situāciju, savukārt kāda ieraksta komentētāja norādījusi, ka cer, ka notikušais bijusi vien neveiksmīga komunikācija, jo no "tiešiem avotiem" pavīdējis, ka situāciju bijusi nedaudz citāda.

" Ilona, šodien no tiešiem avotiem pavīdēja,ka situācija nemaz neesot bijusi tāda...Rolands neesot dzīts prom, vai "laipni palūgts" aiziet,jo,lūk ne tik smuki ēdot. Oficiante jebkuram būtu palugusi atnākt paēst vēlāk, jo esot saklāti galdi rezervētajām pusdienām futbolistiem, un,kā zini, Bullītis ir ļoti mazs. Tiešām cerams, ka šis ir tikai neveiksmīgas komunikācijas sekas, un nav tik amorāli cilvēki," pie viena no ierakstiem, kuru publicējusi Ilona komentē kāda sieviete.

Arī Ventspils Olimpiskā centra kafejnīcas pārstāvji visai ātri reaģējuši uz pirmo Ilonas publikāciju norādot, ka "ņemot vērā plaši izskanējušo informāciju par starpgadījumu Basketbola halles kafejnīcā, kur it kā ir atteikts apkalpot 1.grupas invalīdu Rolandu Balodi-Ūdri, vēlamies paskaidrot, ka Olimpiskā centra “Ventspils” vadība ir sazinājusies ar kafejnīcas telpu nomnieku un lūgusi paskaidrojumu."

"Kafejnīcas vadība izsaka nožēlu un ļoti pārdzīvo par radušos situāciju, un skaidro to ar vienkāršu cilvēcisko faktoru. Kafejnīcas apsaimniekotāji ir arī personīgi jau tikušies ar Rolanda Baloža-Ūdra ģimeni un atvainojušies par radušos situāciju."

"Arī Olimpiskais centrs “Ventspils” izsaka nožēlu par notikušo, jo Olimpiskais centrs “Ventspils” vienmēr ir atvērts visiem un ar gādību uzņem ikdienā cilvēkus ar īpašām vajadzībām, kuri izmanto Olimpiskā centra sporta bāzes. Arī infrastruktūras ziņā Olimpiskais centrs “Ventspils” ir pielāgots cilvēkiem ar kustību traucējumiem."

Arī Ūdrīša sieva Ilona norāda, ka novērtē iesaistīto pušu vēlmi atrisināt situāciju ar cieņu un uzsver, ka atvainošanās ir pieņemta.