"Iedunkāju to suni, nu un?" - Anastasija Voločkova televīzijā nežēlīgi iekausta dzīvnieku

© ekrānšāviņš

Krievijas baletdejotāja Anastasija Voločkova kanāla NTV raidījumā "Jaunās krievu sensācijas" izcēlusies ar cietsirdīgu rīcību, ar kāju iesperot sunim pa galvu, vēsta www.starhit.ru.

Raidījuma sērija bija veltīta baletdejotājas tēva un pamātes attiecībām, taču Voločkovas tēva apciemojums Sanktpēterburgas dzīvoklī izvērties par lielu skandālu. Tostarp kaimiņi norādījuši, ka Jurija Fedoroviča civilsieva, neraugoties uz viņa invaliditāti, par viņu pietiekoši labi nerūpējas. Kā stāsta aculiecinieki, sieviete pret Voločkovas sešdesmitgadīgo tēvu mēdz pacelt roku. “To, ko es redzēju, es redzēju pati. Viņa iesita viņam pa seju. Pēc veikala apmeklējuma viņa padeva viņam iepirkumu maisiņus, visticamāk, viņš tos nenoturējis, un viņi nokrituši, bet olas saplīsušas. Viņa tad arī viņam iesita,” pauž situācijas liecinieki.

Voločkova ierodoties pie tēva, sastapa viņa mīļāko. Abu sieviešu starpā izvērsās asas diskusijas, kuru rezultātā baletdejotāja nenovaldījās un pauda negācijas nevis pret minēto sievieti, bet gan pret viņas suni, iesperot dzīvniekam ar kāju pa galvu.

Aizvāciet prom to mēslu, to jūsu suni, pret kuru jūs izturieties labāk nekā pret manu tēvu,” kliedza Anastasija.

ekrānšāviņš

Incidenta video nonācis sociālajos tīklos un cilvēkos raisījis lielu sašutuma vētru. Ļaudis nosodījuši Voločkovu. Baletdejotāja saistībā ar notikušo gan nejūtas vainīga. “Nu, jā, iesitu tam sunim, nu un?” savu rīcību komentē Anastasija.

Savukārt aktrise Anastasija Samburska asi kritizē baletdejotājas nežēlīgo rīcību, sakot, ka viņai nav tiesību sist nevainīgu dzīvnieku, vēl jo vairāk, nodemonstrēt to visai valstij. “Anastasija Voločkova, iesit sev pa galvu. Pa visu Ivanovas apgabalu, kameru priekšā parādīt, kas jums notiek ģimenē? Klusām to nevar izdarīt? Iesit sev pa galvu! Atlētiskās prasmes tev to atļauj, kādēļ nabaga dzīvnieks ir vainīgs? aktrise pauž neizpratni savā “Instagram” profilā.

Par Voločkovas izgājienu izteikusies arī televīzijas raidījumu vadītāja, Krievijas žurnāliste Jekaterina Gordona. “Par to, ka Anastasija Voločkova daudz dzer, runā jau sen. Es ne reizi vien ēterā esmu viņu redzējusi alkohola reibumā. Agresija pret dzīvniekiem, bērniem - tā ir ļoti nelāga pazīme,” saka žurnāliste.

ekrānšāviņš