Pēc 48 stundām avarējušā auto dzīvu atrod mazu zēnu; pārējā ģimene mirusi

© SCANPIX

Kādā avarējušā automašīnā Brazīlijā glābēji atraduši dzīvu sešus gadus vecu bērnu. Viņa tētis, mamma un astoņus gadus vecais brālis negadījumā gājuši bojā, vēsta "The Mirror".

Medijs informē, ka ģimene pirms vairākām diennaktīm devusies mājās no mammas dzimšanas dienas svinībām. Tiek pieļauts, ka automašīna, kurā atradusies ģimene, ietriecies kāds cits spēkrats, kā rezultātā notikusi avārija. Iespējamais vainīgais notikuma vietu pametis, savukārt automašīna, kurā atradušies vecāki un abi zēni, sadauzīta atradusies netālu no negadījuma vietas.

Brīnumainā kārtā tajā dzīvs atrasts sešus gadus vecais Bendžamins.

Avarējušais spēkrats pamanīts vien pēc divām diennaktīm. Brīnumainā kārtā tajā dzīvs atrasts sešus gadus vecais Bendžamins, kurš pēc šausminošā negadījuma bijis vien nobijis, viņam konstatēti nelieli nobrāzumi un sasitumi. Diemžēl, pārējā viņa ģimene gājusi bojā.

Puisēns glābējiem pastāstījis, ka mašīna kritusi, tomēr viņš nav spējis sasaukt nevienu, kurš spētu palīdzēt.

Zināms, ka pēc tam, kad par ģimenes pazušanu paziņojuši viņu radinieki, likumsargi sākuši meklēšanu. Tikai ar dronu palīdzību aizaugušajā ceļmalā pamanīts avarējušais spēkrats.

Tikmēr zēna radinieki, kuri nu uzņēmušies rūpes par bez ģimenes palikušo puisēnu norāda, ka zēns joprojām ir šoka stāvoklī un neapzinās, kas patiesībā noticis.

Svarīgākais