Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Skandalozi

Kašers ar draudzeni naktī izskraidās pa Doma laukumu

© F64

Kaspars Blūms Blūmanis vasaras izklaides bauda ne tikai savas otrās pusītes Artura Sokolova kompānijā, bet jautri pavada laiku arī citu draugu kompānijā. Par to liecina Rīgā, Doma laukumā uzņemts video, kurā Kašers redzams kopā ar skaistumkonkursu rīkotāju Kristīni Lindenblati.

"Ceļojums apkārt pasaulei! Lāči ir vienkārši superīgi," raksta Kristīne, komentējot jautro video.

Video Kašers redzams kopā ar Kristīni, skrienam pa Doma laukumu, kur pašlaik ir redzama "Berlīnes lāču" izstāde.

"Ceļojums apkārt pasaulei! Lāči ir vienkārši superīgi," raksta Kristīne, komentējot jautro video.

Tikmēr Kašers komentāros raksta, ka vēl ilgi atcerēsies to vakaru, savukārt Kristīne piebilst, ka vakars bija fantastisks un jautrs.

Jāpiebilst, ka pagājušajā gadā Doma laukumā tika atklāta labdarības izstāde "United Buddy Bears - the Art of Tolerance", ar kuras palīdzību tiks vākti līdzekļi Bērnu slimnīcas fondam.

Kopumā 149 divmetrīgos lāčus no Berlīnes atvedusi Vācijas vēstniecība sadarbībā ar Rīgas domi kā dāvanu Latvijas iedzīvotājiem valsts simtgadē.

"United Buddy Bears" īpašā misija ir palīdzēt trūkumā nonākušiem bērniem, tāpēc Rīgā "United Buddy Bears" kopā ar Bērnu slimnīcas fondu vāks ziedojumus mazajiem pacientiem, kuru ārstniecībai ir nepietiekams valsts finansējums. Blakus izstādei ir izvietots arī suvenīru stends un 10% arī no ietirgotās peļņas par suvenīriem tiks novirzīti Bērnu slimnīcas fondam.