Meganas Mārklas māsa atklāj neglaimojošu informāciju par tuvinieci

© EMPICS Entertainment/SCANPIX

Vien dažas dienas pirms karaliskajām Lielbritānijas prinča Harija un aktrises Meganas Mārklas kāzām, viņas māsa atklājusi, kāpēc nesaņēma ielūgumu uz aktrises iepriekšējām kāzām.

52 gadus vecā Meganas Mārklas māsa Samanta paziņojusi, ka 2011.gadā netika ielūgta uz māsas kāzām, jo atradusies ratiņkrēslā. Tā kā kāzas notikušas Jamaikas pludmalē, tad ar šo palīglīdzekli tur būtu praktiski neiespējami pārvietoties. "Šī iemesla dēļ īpaši nepārdzīvoju par nesaņemto ielūgumu," norāda Samanta.

Slavenās aktrises pastāstījusi arī ko vairāk par abu māsu attiecībām. Izrādās, ka abas pēdējo reizi sazinājušās 2015.gadā, kad pārmijušas pāris vārdus par tēva veselības stāvokli.

Tiesa, jau neilgi pēc tam, kad tapa zināms par Meganas kāzām ar princi Hariju, Samanta nav kautrējusies publiski kritizēt slaveno māsu.

Viņa uzsvērusi, ka nesaprot, kāpēc uz karaliskajām kāzām uzaicināti desmitiem svešinieki, taču pašas ģimenes locekļi neesot tur gaidīti. Jau vēstīts, ka kāzas notiks 19.maijā Svēta Džordža kapelā Vindzoras pilī. Kāzu ceremoniju klātienē vēros 600 viesi un 2600 tuvējās apkārtnes iedzīvotāji.

Svarīgākais