Komentāri: Vācu televīzija: Krievvalodīgie Latvijā ir tik apspiesti, ka baidās pat ierunāties

Elmārs Tunēns

Laikam vācieši galīgi nojūgušies, sakarā ar migrantu masveida uzņemšanu ?

1.mai 2018 Atbildēt
Tautas balss

Jā, krievavalodīgiem latviešiem patiešām iet bēdīgi. Viņi tiek nosisti, izvaroti, pakārti un sarauti gabalos, ja savas dzimtās valodas - latviešvalodības- vietā lieto krievvalodību. Toties krievi dzīvo zaļi un tiem neviens neaizliedz krieviski runāt. Bet kā to lai zin vācieši, kam visas TV un radio programmas tikai vācvalodībā vien?

1.mai 2018 Atbildēt
Janis Bērziņš

Vācija jau vāciešu nemaz nav! Tur vai nu ,izvaroto(vācu sieviešu) krievmongoļu pēcnācēji ,vai ari jauna cilts turkvāci....Īstie vācieši dzivo Karalienes Modas zemē,Jāunajā Švābijā....

1.mai 2018 Atbildēt
Andrejs

Pēdējais laiks Vācijā sākt atvērt skolas ar krievu mācību valodu, jo tur krievu nav mazums un krievvalodīgo arī. Kā vāciešiem nav kauna tā apspiest nabaga krievvalodīgos?

1.mai 2018 Atbildēt
aha

vai precīzāk nebūtu teikt, ka krievvalodīgie Latvijā ir tik apspiesti, ka baidās pat ierunāties latviešu valodā?

1.mai 2018 Atbildēt
Elijah

NRA dezinformē sabiedrību. Tāda telekanāla ''ARTE Re'' nemaz nav, un nekad nav bijis. Kopš 1994.gada regulāri skatos Vācijas un Francijas kultūras kanālu ''Arte'', un tur arī varētu būt tā filma demonstrēta. NRA ir pie meliem pieradusi, jo meli ir tās korespondentu DZĪVES VEIDS un SATURS, bet tās NEATKARĪBA ir 100% no barona asinsnaudas ATKARĪGA.

2.mai 2018 Atbildēt

Komentēt