Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Skandalozi

Holivudas spīdeklis, kurš iemīlējās latvietē, stāsta, ka sen pārstājis novecot

© Reuters / Scanpix

Amerikaņu aktieris Deniss Kveids, kurš mūsu pusē vislabāk zināms kā latviešu modeles Santas Auziņas mīļotais vīrietis, atklājis kā 63 gados ir tik lieliskā formā.

Kā raksta Men's Health, Kveids ar viņiem aprunāties ticies pēc lidojuma no Londonas uz Losandželosu, un par spīti tam, bijis enerģiskāks un izcilā formā, kāda nav uz pusi jaunākiem aktieriem.

Kveids paskaidrojis, ka 20 gados trenējies boksā un sporta zālē bijis pusmūža vīrietis, kurš bijis nevainojamā sportiskajā formā. Uz Kveida jautājumu, kā viņam tas izdevies, viņš saņēmis viedu padomu: ''Parūpējies par sevi 20 un 30 gados, un pārējais nokārtosies pats no sevis.''

Jau sākot izsisties kā aktieris 1980.-to sākumā, viņš šo padomu paturējis prātā joprojām: '''Viņam bija taisnība. Tas nenozīmē, ka tev sportojot jāpavada katru dienu, tomēr jādzīvo paturot to savā prātā. Jo ja atslābsti, katru reizi ir nedaudz grūtāk atgriezties atpakaļ. Tādēļ vienmēr pie tā esmu pieturējies.''

Kveids ir bijis aizrautīgs skrējējs 35 gadus, tomēr tas kļuvis par slogu ceļgaliem un locītavām. Tādēļ viņš pievērsies riteņbraukšanai un jogai, kā arī turpina aktīvi apmeklēt sporta zāli.