Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Skandalozi

Mīklaini pazudusī Valērija Maligina mugursoma atradusies! Kurš to bija piesavinājies?

© F64

Portāls Pietiek.com ziņo, ka beidzot atradusies vairākkārt pieminēta, šķietami mīklaini pazudusī, Valērija Maligina mugursoma.

Atgādināsim, ka īsi pirms savas nāves Maligins plānoja doties ceļojumā ar savu sievu Elīnu. Mugursomā tika ielikti viņa dokumenti, kredītkartes un skaidrā nauda. Pēc farmaceita nāves, soma pazuda bez vēsts. Elīna medijos apgalvoja, ka tā palikusi pie nelaiķa vecākajām meitām.

Tagad tiek ziņots, ka soma beidzot atradusies - tas noticis Maligina vecāko meitu advokāta Alda Pauniņa klātbūnē, pēc Maligina otrās sievas Signes Balderes-Sildedzes ierosinātā mantu apsardzības procesa. Soma atradusies turpat nelaiķa mājās, kur tagad saimnieko meita Irina.

Jāatzīmē, ka mantu apsardzību Maligina otrā sieva ierosināja tādēļ, ka uzskatīja, ka bijušā vīra atstātais mantojums varētu tikt ''izputināts'' un viņa trešā meita Anna Emīlija atstāta bez nekā.

Interesanti, ka Maligina mantojuma apsardzības procesam iebilda viņa abas vecākās meitas. Nika Saveļjeva pat vērsās pret to tiesā, tomēr sūdzība tika noraidīta.

Pietiek vērš uzmanību, ka abu vecāko meitu advokāts Pauniņš ir cieši saistīts ar uzņēmēju Juri Savicki, abi pat būdami Rīgas ''Dinamo'' akcionāri. Tieši viņam esot sniegtas pilnvaras ''vest visas lietas un kārtot visus jautājumus, kas nepieciešami un saistīti ar 2017.gada 9.decembrī mirušā Maligina mantojuma lietas vešanu, mantojuma masas apzināšanu un mantojuma saraksta sastādīšanu, vest sarunas, piedalīties pie mantojuma saraksta sastādīšanas, pārstāvēt pilnvarotāju tiesas procesos u.t.t.''...