Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Skandalozi

Režisors Hermanis no teātra izmet vēl vienu aktrisi

© F64

Pēc nesenās ažiotāžas, ko izraisīja Jaunā Rīgas teātra mākslinieciskā vadītāja Alvja Hermaņa rīcība, no štata uz ārštatu pārceļot vairākus pazīstamus aktierus, režisors atkal izcēlies ar līdzīgu soli – viņš atlaidis vēl vienu aktrisi.

Vēl esot bērna kopšanas atvaļinājumā, aktrisei Ingai Alsiņai-Lasmanei Hermanis telefonsarunā pavēstījis, ka māksliniecei lomu vairs nebūs un no štata aktieru saraksta viņas vārds būs svītrots, vēsta žurnāls “Kas Jauns”.

Aktieru aprindās jau kādu laiku tiek apspriests, ka neilgi pirms plānotās atgriešanās darbā no bērna kopšanas atvaļinājuma Inga atlaista necienīgi - lai no līdzšinējās skatuves mākslinieces atbrīvotos likumīgi, Hermanis viņai izteicis piedāvājumu turpmāk būt nevis aktrisei, bet aizskatuves strādniecei.

F64

Sarunā ar žurnālu “Kas Jauns” daudzu TV skatītāju seriālā “Likteņa līdumnieki” iemīļotā aktrise Inga Alsiņa-Lasmane apstiprina, ka viņa kopš novembra vidus, kad noslēdzies bērna kopšanas atvaļinājums, vairs nav atgriezusies Jaunajā Rīgas teātrī.