Itālijā marokānis seksuāli paverdzinājis krievieti un licis skatīties uz galvu nogriešanām

© Ilustratīvs attēls

Itālijas policija aizturējusi marokāni, kurš, uzdodoties par itāli, apvārdojis kādu Krievijas sievieti un seksuāli paverdzinājis viņu, informē RIA Novosti.

Ja ar to nebūtu bijis pietiekoši, marokānis arī regulāri spiedis sievietei skatīties video, kur Tuvajos Austrumos cilvēkiem tiek nogrieztas galvas.

Krieviete ilgu laiku dzīvojusi Itālijas ziemeļos, līdz sarakstoties internetā iepazinos ar kādu vīrieti, kurš uzdevās par Džuzepi Dīnjutī. Viņa virtuālajā vidē iemīlējusies un nolēmusi pārcelties pie viņa uz Sicīlijas pilsētu Katāniju.

Nonākot tur, cerētais Džuzepe patiesībā izrādījās Marokas migrants Jusufs. Viņš sāka sievieti regulāri izvarot, spieda nesāt hidžābu, lūgties kopā ar viņu, kā arī skatīties video, kur Tuvajos Austrumos ''neticīgajiem'' nogriež galvas.

Itālijas policija Krievijas medijiem atklājuši, ka varmāka domubiedru vidū īpaši lepojies, ka no zilacainas ''blondīnes izveidojis musulmanieti''.

Jusufam draud apsūdzības vairākos noziegumos, tostarp nolaupīšanā, seksuālā un fiziskā vardarbībā. Jāatzīmē, ka viņš jau no 2010. līdz 2015.gadam atradās aiz restēm par līdzīgiem nodarījumiem savai bijušajai sievai.