Sieviete, kuru vīrs izvaroja 900 reizes, atklājusi, pateicoties kam to pārdzīvojusi

© Daily Record

Sešus gadus ilgusī laulība beigusies ar to, ka sieva savu vīru dēvē par psihopātu, ilgāka kopdzīve ar kuru būtu bijusi ''droša nāve'', ziņo Mirror.

Aizvadītajā mēnesī 53 gadus vecais brits, Braiens Maktardžets, tika atzīts par vainīgu seksuālā un fiziskā vardarbībā pret vismaz 18 upuriem.

21 gada laikā viņš izvarojis trīs sievietes, seksuāli uzbrucis nepilngadīgiem zēniem un meitenēm, kā arī fiziski ietekmējis sievietes un vīriešus.

Sešu gadu garumā viņa sieva bija Keitlīna Makmurčija. ''Tā ir tīrākā veiksme, ka viņš nenogalināja mani vai kādu citu. Viņš ir psihopāts,'' saka sieviete.

Kad abi iepazinās, tad varmāka bijis jautrs un sabiedrisks cilvēks. Kad viņa palika stāvoklī, abi apprecējās un jau pirmajā dienā viss mainījās. Viņš pieprasījis atnest tēju, Keitlīna domā, ka tas ir joks, bet viņš paziņoja: ''Tu darīsi, ko tev liek. Tu tagad man piederi!''

Reaģējot uz viņas atteikumu, viņš grūtnieci aiz matiem aizvilcis uz guļamistabu un izvarojis, beigās paziņojot: ''Un tagad ej uzvāri manu nolādēto tēju!'' Sieviete bijusi šokā par notikušo, jo tas bijis tik negaidīti - viņu brutāli izvaroja, kā no zila gaisa.

Tas bija tikai sākums ilgiem, vardarbības pilniem gadiem. Viņš sievieti izvaroja vismaz divas reizes nedēļā, kā arī nelaida ārā no mājas, pazemojot un fiziski ietekmējot kā vien spēj. Viņa lēš, ka tikusi izvarota vismaz 900 reizes.

Viņa beidzot aizbēga no varmākas 1980.-ajos gados un jau 28 gados dzīvo laimīgā laulībā, tomēr bijušais vīrs sodu saņēmis vien tagad. Viņa cer, ka cietumsods būs ilgs...

Svarīgākais