Pēc 27 gadiem atrisināta mistiskā slepkavība, kur klauns nošāva māmiņu

© Ilustratīvs attēls

1990.gada 26.maijā 40 gadus vecā Marlēna Vorena brokastoja savās mājās ar dēlu Džouiju un viņa draugiem, kad piebrauca nepazīstams auto...

No automašīnas izkāpa klauns, kuram rokās bija ziedi un divi baloni. Atbildot uz durvju zvanu, klauns piedāvāja Marlēnai minētos ziedus, ziņo Mirror.

Dēls Džouijs tagad atceras, ka māte tos saņemot teikusi ''vai, cik jauki'', pēc kā klauns uzreiz viņai ar pistoli iešāvis sejā...

Slepkava, kuram bija oranža parūka, baltā krāsā nokrāsota seja, sarkans deguns un cimdi, pēc tam mierīgi devies prom un iekāpis savā mašīnā, aizbraucot no notikuma vietas.

Marlēna mira pēc divām dienām un šausminošā slepkavība, kura notika Floridas štatā, neatrisināta saglabājās teju trīs desmitgades.

Tomēr 27 gadus vēlāk lietai beidzot pielikts punkts!

Sākotnēji policija aizdomās turēja sievietes vīru Maiklu Vorenu, ar kuru laulība bija saļodzījusies un Marlēna plānoja viņu pamest. Piedevām, abiem bija kopīpašumi vairāk kā viena miljona dolāru vērtībā, kuri visi bija uz Marlēnas vārda.

Izmeklēšanas rezultātā gan secināts, ka Maikls nav slepkava, tādēļ uzmanība vērsta uz viņa mīļāko - Šeilu Kīlu. Maikls gan saņēma cietumsodu, jo izmeklēšana atklāja ko citu - viņa automašīnu tirdzniecības bizness saistīts ar zādzībām un reketu. Tomēr pierādījumu trūkuma dēļ lieta bija slēgta līdz pat 2014.gadam.

Atklājās, ka abi aizdomās turamie pazuduši uzreiz pēc Maikla iznākšanas no cietuma un 2002.gadā apprecējušies Lasvegasā, pēc kā atvēruši restorānu Tenesijas štatā.

Beigu beigās, DNS analīžu, kuras 17 gadus atpakaļ nebija iespējams veikt tik precīzi, atklājies, ka Kīla bijusi par klaunu tērptais slepkava un augusta beigās tiesa izsludināja viņu meklēšanā.

54 gadus vecā sieviete tikusi apcietināta Virdžīnijas štatā un visticamāk viņu gaida cietumsods.

Svarīgākais