Mīklaini pazuduša vīrieša dzīvoklī pēkšņi dzīvo sveši cilvēki; aizdomas par slepkavību

© Ekrānšāviņš, raidījums "Degpunktā"

50 gadus veco Dimitriju Garancu viņa māsa pēdējo reizi redzēja 16. jūnijā. Pēc divu nedēļu meklējumiem rezultāta nav, bet atklājušās citas šokējošas detaļas, ziņo raidījums "Degpunktā."

Pēc vīrieša pazušanas viņa dzīvokli esot iekārojuši svešinieki. Dmitrija māsai tas raisa aizdomas, vai ar brāli nav noticis pats sliktākais, lai iegūtu brāļa īpašumu.

"25. datumā kaimiņi piezvanīja un pateica, ka kaut kādi sveši cilvēki jau nedēļas vidū pirms Līgo sākuši staigāt, skatīties, kā iekļūt dzīvoklī. Es 26. datumā atnācu ar savu atslēgu un atvēru durvis, bija tāda sajūta, ka cilvēks kaut kur steidzies un tikko izgājis," raidījumam pastāstījusi vīrieša māsa Diāna.
Policija ieteikusi rakstīt iesniegumu ne tikai par cilvēka pazušanu, bet par iespējamu krāpšanu, jo, pārbaudot zemesgrāmatu, izrādījies, ka dzīvoklis pārrakstīts jau uz citu cilvēku.
"Viņš bija vienīgais īpašnieks, un tas bija viņa vienīgais miteklis. Es nezinu, esam ar viņu runājuši par šo tēmu, ka viņam ir dēls un ja tāda bija vēlēšanās, viņš dzīvokli varēja pārrakstīt uz dēla vārda - viņam ir tiešais mantinieks," atklāj pazudušā vīrieša māsa.
Maijā vīrietim tika piedāvāts darbs Francijā kā šoferim tālbraucējam. Viņš parakstījis papīrus, bet pēc pāris nedēļām pēkšņi pazudis.
Kas tie bijuši par cilvēkiem māsai joprojām nav skaidrs, bet tagad Dimitrija dzīvoklis jau uzlauzts un tajā ievākušies sveši cilvēki - strādnieki. Diāna centusies iztaujāt, kur palikušas brāļa mantas. Tās viņai izsniegtas vienā maisā. Sieviete sazinājusies ar strādnieku nolīdzēju Gintu, kuram esot pilnvara rīkoties ar dzīvokli kā ar savu īpašumu. “Cilvēks runāja iestudētas frāzes, ļoti nervozēja, es sapratu, ka morālās normas šim cilvēkam ir ļoti zemas. Es viņu ”vilku” uz finansiāliem apsvērumiem, ja jau viņš ir tāds cilvēks,” "Degpunktam" stāsta sieviete.