Sestdiena, 18.maijs

redeem Ēriks, Inese, Inesis

arrow_right_alt Skandalozi

Nežēlīgo lietuvietes Ievas slepkavības lietu saista ar līdzīgu uzbrukumu latviešiem

© 15min.lt

Marta sākumā ne vien Lietuvas, bet arī Latvijas mediji satraukti sekoja līdzi Lietuvā pazudušās Ievas Strazdauskaites lietai. Meitene pazuda svētdien, 5.martā, kad bijusi ceļā no vecāku mājām Pluņģē uz Viļņu. Viņas auto tika atrasts neilgi pēc tam, kad tika ziņots par meitenes pazušanu. Pati meitene pēc vairāku dienu meklēšanas tika atrasta mirusi - noslepkavota un pavirši aprakta.

Izrādās, ka pašlaik lieta ir vairāk par četriem aizdomās turamajiem un sastrādājoties ar kaimiņvalstu tiesībsargiem, Lietuvas policija atklājusi, ka pirms gada līdzīgā automašīnas zādzībā cieta Latvijas pilsoņi, atsaucoties uz delfi.lt ziņo portāls kasjauns.lv.

2016 gada aprīlī latviešu uzņēmējam naktī, imitējot satiksmes negadījumu, dažus kilometrus no Kauņas nolaupīja firmas automašīnu "Volkswagen Passat", kurā atradās vēl viens pasažieris, ziņo portāls.

Kasjauns.lv jau iepriekš ziņoja, ka kāds latviešu uzņēmējs skaidrojis, ka Kauņas rajona policisti radījuši iespaidu, ka nemaz nevēlas palīdzēt atrisināt šo noziegumu.

Avots