Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Skandalozi

Uzzini, kas var būt briesmīgāks par pārvietošanos 15. trolejbusā

Bez Tabu © Bez Tabu

Jelgavas pilsētas iedzīvotāji spiesti sadzīvot ar nekomfortablu un nepatīkamu pārvietošanos sabiedriskajā transportā. Drēbes un somas putekļos, gaiss tik nepatīkams, ka jātur mutes ciet, tostarp vietas krietni par maz, nākas sēdēt trīs pasažaieriem vienuviet, kaut arī vieta paredzēti knapi diviem vai vienam pasažierim, vēsta raidījums "Bez Tabu".

Kad izkāp no autobusa, drēbes un somas ir pārklājušās ar putekļu kārtu, visi, kuri sēž autobusā, pārbrauciena laikā tur ciet mutes. Tā braucienus sabiedriskajā transportā raksturo Jelgavas novada Zaļenieku iedzīvotāji. Ja līdz šā gada sākumam viss ir kārtībā, nu cilvēki labāk izvēlas stopot, nevis braukt ar autobusu, ziņo raidījums Bez Tabu.

f64

Zīmīgi, ka jaunais pārvadātājs ir Rīgas firma ”B-buss”, pārsteidzošā kārtā tai ir liela saistība ar ”Rīgas mikroautobusu satiksmi”, jo tā ir viena un tā pati firma, tikai attīstoties, izveidots jauns nosaukums. B-bus ir uzņēmuma grupa, kurā ietilpst vairāki uzņēmumi, Sabiedriskais autobuss, pilnsabiedrība "Rīgas mikroautobusu satiksme", tostarp SIA "Migar". "Pasažieru pārvadājumu nozarē kompānija jau darbojas vairāk nekā 10 gadus. Nodrošināti Eiropas Savienības prasībām atbilstošas kvalitātes sabiedriskā transporta pakalpojumi. Minētā kompānija veic pārvadājumus vairākos novados: Ventspilī, Saldū, kā arī Rīgā.

Jelgavas novada domē problēma ar pārvietošanos sabiedriskajā tranportā ir fiksēta un sūdzības nodotas Autotransporta direkcijai. Iespējams, tuvākajā laikā Jelgavas iedzīvotāji, pārvietojoties sabiedriskajā transportā ,varēs sēdēt katrs savā krēslā.