Smagi piekauts kaķis; sirmgalve vaino kaimiņus

© Ekrānuzņēmums no video/ Degpunktā

Andras kundze, kura dzīvo Kalnciemā ir sašutusi par savu kaimiņu rīcību. Viņa apgalvo, ka kaimiņi ir smagi piekāvuši viņas kaķi, vēsta raidījums "Degpunktā".

"Nu mums problēmas te velkas jau gadu gadiem. Sadzeras, nāks skandalējas, cik nav uzbrucis... un tos pašus kustoņus. Te jau bija "Degpunktā" kādus piecus, sešus gadus atpakaļ, jo kaimiņi manu kaķi izbaroja sunim," stāsta Andra. Viņa apgalvo ka kaimiņu bērni un viņu draugi esot spārdījuši kaķi. Turklāt kaimiņi visu noliedz, tāpēc policija ir bezspēcīga. "Nu atbrauc [policija] sastāda protokolu un viss. Pēc tam no policijas atnāk vēstule, ka ir veiktas pārrunas un viss. Un ko tās pārrunas dod?" retoriski jautā Andra. Sieviete arī norāda, ka par kaimiņu uzvedību ir ziņojusi gan bāriņtiesai, gan sociālajam dienestam, bet neesot nekāda rezultāta.

Andra apgalvo, ka nav vienīgā, kuras mājdzīvnieki tiekot spīdzināti. Arī kaimiņienes kaķis pagājušajā vasarā tika noslīcināts akā.

Sieviete ir satraukusies par kaķa veselību un spēju izdzīvot: "Jau tagad gandrīz neko neēd, ar varu var teikt, ka baroju. Ūdeni ar špricīti laižu mutē. Pa kaklu laikam trāpīja, galva šķībi stāv, nevar ne pacelt, ne kā... Es jau teicu kaimiņiem, lai dod naudu pie vetārsta aizbraukt, tad nebūs ne policija, ne kas. bet viņiem naudas nav... nu, ka nav, ta nav. "

Kaimiņi "Degpunktā" žurnālistiem stāsta, ka Andras kaķim nav darījuši pāri. Viņi apstiprina, ka kaķi piekāvuši vairāki bērni, bet tie neesot bijuši no viņu sētas. Taujāti par ieilgušo konfliktu kaimiņu starpā, viņi norāda, ka tas esot sācies, kad pirms 10 gadiem viņi ievācās mājā, kurā savulaik dzīvojis Andras dēls.

Svarīgākais