ŠOKĒJOŠI: Tikai dažu eiro dēļ nogalina cilvēku

© Ekrānuzņēmums no video/ Degpunktā

Pagājušajā nedēļā Grobiņu pāršalkusi traģiska vēsts - kāds jauniešu bariņš līdz nāvei piekāvis kādu 58 gadus vecu vīrieti, kas pilsētā bija zināms kā liels zaļā pūķa cienītājs, vēsta raidījums "Degpunktā".

Mirušā vīrieša draugs Normunds stāsta: "Jauni čalīši atbrauca pie viņa, viņam iedeva naudu, lai viņš nopērk smēķus un kaut ko iedzeramu. Viņš iegāja pa vienām durvīm iekšā un pa otrām izgāja ārā. Nu, apkrāpa puikas. Tie puikas atbrauca nākošajā dienā izpļaukāja viņu un viss, nu it kā.'' Normunds stāsta, ka jaunieši, kuru bariņā esot bijušas arī divas meitenes, esot atbraukuši atkal, lai ceptu šašliku un atpūstos. viņš norāda, ka jaunieši esot arī smēķējuši "zālīti" un ik pa laikam devās piekaut 58 gadus veco vīrieti.

Ekrānuzņēmums no video/ Degpunktā. Jāņa draugs Normunds

Vietējie iedzīvotāji stāsta, ka kautiņi, iespējams, notikuši izrādīšanās dēļ un neviens no sitējiem nav apzinājies, ka kārtējais sitiens vīrietim var būt liktenīgs. Arī Nelaiķa kaimiņi apstiprināja, ka ir redzējuši vairākus pusaudžus, kas izklaidējās kunga dārzā, bet pašu vīrieti barā nemanīja.

58 gadus vecā Jāņa līķis 28. aprīlī tika atrasts paša dzīvoklī. Uz aizdomu pamata apcietināts kāds 18 gadus vecs jaunietis, kuram tiesa piemērojusi drošības līdzekli - apcietinājumu. Šobrīd notiek izmeklēšana, lai noskaidrotu visus notikušā apstākļus.

Svarīgākais