Atklātas jaunas detaļas par traģisko avāriju Pļaviņās

© Ekrānuzņēmums no video/ Degpunktā

Trešdien, 3. maijā, šosejas Rīga - Daugavpils 119. kilometrā pie Pļaviņām notika smaga autoavārija, kurā vieglā automašīna ietriecās smagajā automašīnā. Vieglās automašīnas šoferis dzīvību zaudēja notikuma vietā. Savukārt raidījums "Degpunktā" atklāj jaunas detaļas par šo traģisko notikumu.

Raidījuma "Degpunktā" žurnālisti vēsta, ka trešdien neilgi pirms pulksten 13.00 uz Pļaviņu apvedceļa. tiek vēstīts, ka 1962. gadā dzimušais automašīnas "Volkswagen Passat" ceļa remontdarbu zonā ietriecās kravas automašīnā "Volvo".

VP Zemgales reģiona pārvaldes pārstāve stāsta: "Notiek ceļa remontdarbi, ir uzstādīts pagaidu luksofors, kas regulē satiksmi. Tajā laikā [avārijas brīdis] dega luksofora signāls, aizliedzošais luksofora signāls. Smagā automašīna bija apstājusies, bet šī te vieglā automašīna iebrauca smagajai automašīnai aizmugurējā daļā."

Neilgi pēc notikušā notikuma vietā ieradās aculiecinieku izsauktie mediķi un ugunsdzēsēji no Pļaviņu un Aizkraukles posteņiem. Diemžēl, glābšanas dienestu darbinieki vairs nespēja palīdzēt vieglās automašīnas vadītājam un tika konstatēta viņa nāve. Saistībā ar šo negadījumu ir uzsākts kriminālprocess, kā ietvaros tiks nozīmētas tiesu medicīniskās ekspertīzes, lai noskaidrotu notikušā apstākļus.

Svarīgākais